22.1 C
Paşcani
miercuri, august 17, 2022

Ce greșeli fac românii la aeroport, în pandemie. „S-au prezentat la check-in cu teste PCR pozitive. Credeau că nu contează rezultatul”

Apetitul pentru călătorii crește după un an de restricții, dar multe proceduri rămân în vigoare. Reprezentanții companiilor aeriene spun că, de multe ori, pasagerii nu se informează bine în legătură cu actele de care au nevoie pentru destinațiile lor. În multe cazuri, călătorii nu completează din timp formularele necesare sau vin la aeroport cu un test antigen în loc de testul PCR.

Angajații unor companii aeriene se asigură că toți călătorii au la ei actele necesare. O pasageră nu a primit acordul de îmbarcare în avion, pentru că nu avea la ea un cod de bare verificat în aeroporturile din Spania.

Atenție! Regulile de călătorie diferă mult de la o țară la alta

Regulile de călătorie diferă mult de la o țară la alta. De exemplu, cei care pleacă în Marea Britanie trebuie să prezinte dovada unui test negativ Covid-19, să completeze un formular de localizare pentru cele 10 zile în care vor fi în carantină și să prezinte codurile de rezervare a două teste Covid pentru perioada carantinăriiÎn schimb, cei care pleacă în Spania, pe lângă rezultatul negativ al unui test Covid PCR sau TMA, trebuie să completeze un formular online despre starea lor de sănătate și, ulterior, vor primi un cod QR unic, pe care vor trebui să îl prezinte la aeroportul de destinație.

Toate datele pot fi găsite pe site-ul Ministerului Afacerilor Externe. În 60% din cazuri, pasagerii vin la aeroport nepregătiți.

Continuarea pe Digi 24

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow