More

  Ce fructe şi legume vor primi copii în şcoli

  Array

  Veşti bune pentru copii de la grădiniţe şi elevii din clasele 1 -8 din şcolile judeţului Iaşi. În maxim o lună de zile ar urma să primească pe lângă corn şi lapte şi o gustare de fructe şi legume. În şedinţă legislativului judeţean care a avut loc marţi la Paşcani consilierii au aprobat produsele care urmează să fie distribuite. Este vorba despre mere pere şi ardei gras. Morcovul a scos de pe lista cu propunerile venite de la Ministerul Educaţiei iar unul dintre consilieri a cerut să fie scos şi mărul, din motive politice.
  Urmează parcurgerea procedurilor de achiziţie, timp de câteva săptămâni de zile, iar sumele necesare au fost alocate din bugetul judeţului.
  Conform proiectului, în paralel cu distribuţia legumelor şi fructelor, în şcoli trebuie să aibă loc şi acţiuni de informare şi sa fie organizate zile şi concursuri tematice precum şi vizite la fermele producătoare.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Ard câmpurile din județ. Pompierii chemați să intervină

  · În data de 10.04.2021, ora 13:02, un echipaj de stingere din cadrul Punctului de Lucru Hârlău al Secției de pompieri Târgu Frumos a...

  Se deschide al doilea flux de vaccinare la Pascani. Creste incidenta in municipiu

  Se deschide al doilea flux de vaccinare la Pascani. Creste incidenta in municipiu. //

  Elevii ar putea primi bursele până de Paște

  Elevii din judetul Iasi ar putea primi bursele, ramase restante incepand cu luna ianuarie, pana de sarbatorile pascale. In aceasta perioada se lucreaza la documentatii avand in vedere, ca in acest an, in premiera, aceste beneficii sunt suportate din bugetul de stat, fiind asigurata suma de 100 de lei pentru fiecare tip de bursa. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet