26.1 C
Paşcani
marți, iunie 22, 2021
26.1 C
Paşcani
marți, iunie 22, 2021
Array

Ce fonduri UE vor fi disponibile în perioada următoare

oferta.oceancredit.ro

Ultimele știri

Agenţia pentru Dezvoltare Regională Nord-Est (ADR) va derula în perioada următoare ample campanii de informare. Acestea sunt destinate potenţialilor solicitanţi de finanţare oferite de Programul Operaţional Regional (POR) 2014-2020. Pentru că sistemul de depunere şi implementare a proiectelor va fi, începând cu acest exerciţiu financiar, unul eminamente electronic, atenţia ADR se va îndrepta, în prima fază, spre familiarizarea potenţialilor aplicanţi cu sistemul electronic MYSMIS 2014.

„În acest context, campaniile de informare vor debuta în perioada 5-7 aprilie 2016 cu o serie de evenimente de prezentare a sistemului MYSMIS 2014 în cadrul cărora potenţialii aplicanţi vor putea afla detalii privind etapele ce trebuie parcurse pentru înscrierea în sistem şi modalitatea de funcţionare a modulului «Depunerea cererii de finanţare» din cadrul aplicaţiei”, a precizat în scris Vasile Asandei, directorul general ADR Nord-Est.

Concomitent, instituţia va promova primele apeluri pentru depunerea cererilor de finanţare în cadrul POR 2014-2020. Primele apeluri de proiecte vor avea parte de sesiuni de informare regionale în luna aprilie. Astfel, pe 14 aprilie 2016, va fi organizat cel privind Prioritatea de investiţie 3.1. Operaţiunea A. „Clădiri rezidenţiale care vizează creşterea eficienţei energetice în blocurile de locuinţe construite în perioada 1950-1990”, iar la o săptămână distanţă sesiunea de informare pentru Prioritatea de investiţii 5.2 – „Realizarea de acţiuni destinate îmbunătăţirii mediului urban, revitalizării oraşelor, regenerării si decontaminarii terenurilor industriale dezafectate care are ca obiectiv specific impulsionarea dezvoltării locale prin conservarea, protejarea şi valorificarea patrimoniului cultural şi a identităţii culturale”.
Continuarea pe Ziarul de Iasi

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
câțiva nori
26.1 ° C
28 °
23.2 °
69 %
1.8kmh
20 %
mar
28 °
mie
28 °
joi
30 °
vin
30 °
sâm
27 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI