11.4 C
Paşcani
luni, octombrie 3, 2022
Array

Ce firme din Pașcani se află în topul național

- Advertisement -

Firme fruntașe la toate categoriile în Pașcani, fie că e vorba de cifra de afaceri, numărul de angajați sau produsele exportate!
Pe lângă faptul că aceste societăți se află în topul realizărilor la nivel de județ, unele dintre ele s-au remarcat chir în topul național pe domeniile specifice de activitate în special din industrie.

Un număr mare de societăți din Pașcani ocupă locuri fruntașe în topul celor mai bune firme din județ și chiar din țară, conform unui top efectuat recent de camera de comerț din Iași.

ROMPAK se menține pe locul 1 în ultimii 10 ani în topul județean și anul acesta a fost clasată pe locul 3 la nivel de țară, la categoria intreprinderilor mijlocii în fabricarea altor produse alimentare.
KOSAROM SA, (INDUSTRIALIZAREA CARNII ) se situează pe locul 1 la intreprinderi mari pentru productia, prelucrarea și conservarea cărnii și a produselor din carne la nivel de județ, S.C. MARCEL SRL, ocupă locul 1 pe județ de 4 ani consecutiv în același domeniu de activitate și locul 2 pe țară, iar SC AVASTAR SRL , locul 2 pe județ în același domeniu pentru intreprinderile mijlocii și locul 9 pe țară.
Firma TEROX PROD SRL situată în rândul intreprinderilor mari în domeniul fabricării altor articole textile, cu peste 700 de angajati este clasată pe locul 5 la nivel de țară și ocupă locul 4 la exportul de produse, iar EUROTEX COMPANY SRL din Târgu Frumos la categoria intreprinderilor mijlocii este fruntașă la cifra de afaceri, în valoare de aproape aproape 125 de milioane, fiind situată tot pe locul 5 la nivel național, fiind pe primul loc a 5-a oară la nivelul județului și al 2-lea exportator din județ.
PROINVEST GROUP SRL este pe locul 2 național pentru fabricarea altor produse prin
prelucrarea primara a otelului în cadrul intreprinderilor mijlocii, APA VITAL SA, cu o cifră de afaceri de aproape 128 de milioane de lei și peste 1140 de angajați este pe locul 5 la nivel de țară în cadrul intreprinderilor foarte mari pentru captarea, tratarea și distribuția apei, iar
PROINVEST GROUP SRL este pe locul 2 național pentru fabricarea altor produse prin
prelucrarea primara a otelului în cadrul intreprinderilor mijlocii.

AGROCOMPLEX LUNCA PASCANI SA este pe Locul 1, al 4-lea an consecutiv la nivel județean, în rândul intreprinderilor mici cu activități în ferme mixte, ALEX CLINIC SRL se situează locul județean pentru activitati ale centrelor de îngrijire medicală în cadrul intreprinderilor mici, alte 2 intreprinderi mici cu același domeniu de activitate în Cercetare, Dezvoltare și Hightech ocupă locurile 5, respectiv 9 pe țară: INFOSTAR SRL și CAOM SA, iar SC MOLD CARPATI SRL, este pe locul 10 din țară în rândul microintreprinderilor care se ocupă cu extractia pietrei, nisipului si argilei.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow