5.8 C
Paşcani
sâmbătă, decembrie 10, 2022
Array

Ce firmă ne va scăpa de nămeţii de pe drumurile judeţene?

Dezapezire

O firmă din Târgu Frumos a prins potul cel mare al deszăpezirilor drumu­rilor din judeţ. Eky-Sam SRL şi-a ad­judecat lucrările de întreţinere pe durata iernii atât a drumurilor judeţene, cât şi a celor naţionale.

În următorii patru ani, prin conturile Eky-Sam vor trece în total aproximativ 25 milioane lei pentru lucrările de deszăpezire.

„Noi am semnat astăzi contractul-cadru pe patru ani cu Eky-Sam, care a câştigat licita­ţia pe care am organizat-o. Zilele ur­mă­toare vom semna şi primul contract subse­c­vent, cel aferent acestui sezon rece. Le-am comunicat să-şi facă apro­vizio­na­rea cu material antiderapant cât mai repede posibil. Cel mai probabil pe 18 noiembrie vom face o vizită la bazele pe care Eky-Sam trebuie să le amenajeze în judeţ, pentru a vedea în ce măsură co­respund cerinţelor noastre“, a de­clarat şeful Direcţiei Judeţene de Admi­nistrare a Drumurilor şi Podu­rilor, Da­niel Minciună.

Pentru deszăpe­zi­rea ce­lor aproximativ 1.050 km de dru­muri judeţene, asocierea formată din Eky-Sam şi Enviro-Construct va încasa aproximativ 15,9 milioane lei în ur­mă­toarele patru sezoane. Cele două firme vor trebui să asigure permanent minimum 40 de utilaje de deszăpezire şi să amenajeze şase baze de intervenţie în judeţ.

 

Citeste articolul in intregime pe ziaruldeiasi.ro

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow