17.6 C
Paşcani
luni, mai 29, 2023
Array

Ce evenimente vor avea loc din toamnă, la Pașcani

Ce evenimente vor avea loc din toamnă, la Pașcani

 S-a stabilit lista cu o parte din evenimentele ce vor avea loc din toamnă la Pașcani. Este vorba despre competițiile deja cunoscute dar și noutăți cum ar fi – pentru o zi cercetaș sau karting. Momentan proiectul de hotărâre se afla pe masa aleșilor locali, ei fiind cei care vor vota dacă aceseta vor avea loc sau nu.

Program plin pentru următoarele luni la Pașcani atunci când sunt stabilite să abiă loc evenimente precum Trofeul Municipiului Pașcani la Automobilism și Karting, Cupa Municipiului la tenis de câmp, Cupa Municipiului la atletism, Cercetași pentru o zi, Crosul toamnei, Memorialul Puiu Braner la scrabble și Campania de prevenire și combaterea cancerului la sân – află ce ești bine!

Programul activităților cultural, sportive și educative organziate la nivelul Municipiului Pașcani vor avea loc in perioada august – octombrie.

Cheltuielile aferente pentru organziarea acestora sunt de 44.397 lei, bani suportați din bugetul local. Cel mai “scump” eveniment este cel ce face referire la tenisul de câmp, urmând să fie alocată suma de 9.605 lei, bani ce vor fi oferiți pentru premii dar și cupe, medalii, afișe și articole specifice acestui sport.

Evenimentele sunt organziate cu următorii parteneri – Clubul Sportiv Moldova Morors Sport, filiala Pascani, Clubul Copiilor din Pașcani, Clubul Sportiv Municipal Pașcani, instituțiile de învățământdin oras, Centrul Local Crinii Pașcani, Casa de Cultură „Mihail Sadoveanu”, Asociația „Șansa 2010” Pascani, Fundația „Renașterea” din București, Biblioteca Municipală dar si Asociația Pensioanrilor „Făclia” din Pașcani.

 

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow