More

  Ce evenimente vor avea loc din toamnă, la Pașcani

  Array

  Ce evenimente vor avea loc din toamnă, la Pașcani

   S-a stabilit lista cu o parte din evenimentele ce vor avea loc din toamnă la Pașcani. Este vorba despre competițiile deja cunoscute dar și noutăți cum ar fi – pentru o zi cercetaș sau karting. Momentan proiectul de hotărâre se afla pe masa aleșilor locali, ei fiind cei care vor vota dacă aceseta vor avea loc sau nu.

  Program plin pentru următoarele luni la Pașcani atunci când sunt stabilite să abiă loc evenimente precum Trofeul Municipiului Pașcani la Automobilism și Karting, Cupa Municipiului la tenis de câmp, Cupa Municipiului la atletism, Cercetași pentru o zi, Crosul toamnei, Memorialul Puiu Braner la scrabble și Campania de prevenire și combaterea cancerului la sân – află ce ești bine!

  Programul activităților cultural, sportive și educative organziate la nivelul Municipiului Pașcani vor avea loc in perioada august – octombrie.

  Cheltuielile aferente pentru organziarea acestora sunt de 44.397 lei, bani suportați din bugetul local. Cel mai “scump” eveniment este cel ce face referire la tenisul de câmp, urmând să fie alocată suma de 9.605 lei, bani ce vor fi oferiți pentru premii dar și cupe, medalii, afișe și articole specifice acestui sport.

  Evenimentele sunt organziate cu următorii parteneri – Clubul Sportiv Moldova Morors Sport, filiala Pascani, Clubul Copiilor din Pașcani, Clubul Sportiv Municipal Pașcani, instituțiile de învățământdin oras, Centrul Local Crinii Pașcani, Casa de Cultură “Mihail Sadoveanu”, Asociația “Șansa 2010” Pascani, Fundația “Renașterea” din București, Biblioteca Municipală dar si Asociația Pensioanrilor “Făclia” din Pașcani.

   

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Întreruperi de apă în apropierea Pașcaniului

  Întreruperi de apă în apropierea Pașcaniului. //

  22.000 de români au cerut să fie păsuiţi de bănci în primele luni din 2021. Experţii atrag atenţia ce riscuri vin la pachet

  22.000 de români au cerut să fie păsuiţi de bănci în primele luni din 2021. Experţii atrag atenţia ce riscuri vin la pachet. //

  ApaVital anunță că va achita redevența către municipalitate

  ApaVital a precizat prin intermediul unui comunicat de presa ca a facut demersurile necesare asa incat sa poata achita revedenta către muncipiul Pașcani. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet