23 C
Paşcani
marți, octombrie 3, 2023
Array

Ce dorește administrația locală să fie la Zilele Municipiului Pașcani, ediția 2017 – Loredana, Smiley, Horia Brenciu, Tudor Chirilă

Ce dorește administrația locală să fie la Zilele Municipiului Pașcani, ediția 2017 – Loredana, Smiley, Horia Brenciu, Tudor Chirilă

Nume mari pentru sărbătoarea Municipiului Pașcani din acest an. Loredana, Smiley, Horia Brenciu, Tudor Chirilă, Orchestar fraților Advahov din Republica Moldova împreună cu soliști consacrați, dar și Petrică Mâțu Stoian, Nicolae Furdui Iancu. Acestea sunt doar câteva nume din ce dorește comisia de organizare a Zilelor Municipiului Pașcani din acest an, eveniment ce este stabilit peste câteva săptămâni.

Se stabilește lista cu artiștii care vor veni la Pașcani pentru sărbătoarea Municipiului, eveniment programat pentru trei zile în perioada 30 iunie – 2 iulie. În acest an, se dorește ca deschiderea să fie făcută la sediul Primăriei Pașcani, în sala de festivități acolo unde vor fi invitați de seamă și colaboratori, iar trupa Distincto, formată din trei tenori din București să susțină un moment artistic. Evenimentul va fi încheiat duminică seară cu un concert extraodinar susținut ori de Loredana, ori de Horia Brenciu, ori de trupa Zdob și Zdub.

Concertele vor avea loc în apropierea Stadionului Municipal, acolo unde s-au desfășurat și ultimele ediții și unde doritorii vor găsi parc de distracții, tonete cu mici și bere dar și loc pentru produse de artizanat.

Vineri, 30 iunie, spectacolul va începe de la orele 18:00 cu artiștii locali care vor fi aleși de către conducerea Casei de Cultură “Mihail Sadoveanu”. Ei trebuie să îndeplinească și câteva condiții, cum ar fi să cânte live și să fie din Municipiul Pașcani. În acest an nu mai sunt acceptate formații de dans. Seara să fie încheiată cu ieșeanca Irina Rimes, cunoscută cu piesele „Ce s-a întâmplat cu noi”, „Iubirea noastră”, „Visele”.

Sâmbătă, 1 iulie, începând cu ora 18:00 se dorește să urce pe scenă Orchestra de muzică populară a fraților Advahov însoțiți de instrumentiți și de Ion Paladi sau Zenaida Julea. De la orele 20:00 ca și propunere sunt –  JO & Band, de la orele 21:00 Tudor Chirlă și Vama iar seara să fie încheiată de Smiley.

Ziua de duminică, 2 iulie se dorește ca artiștii de muzică populară Petrică Mâțu Stoian, Nicolae Furdui Iancu și Mihaela Gurău, iar partea de muzică ușoară să fie cântată de trupa MAXIM, de la ora 20.00, dacă ei nu sunt diponibili Alina Eremia sau Liviu Teodorescu. Evenimentul va fi încheiat duminică seară cu un concert extraordinar susținut ori de Loredana, ori de Horia Brenciu, ori de trupa Zdob și Zdub.  

Prezentatorii evenimentului să fie ori Dan Negru sau perechea scenică formată din Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu – de la formația de muzică ușoară ALB NEGRU.

Menționăm că până acum trei trei firme de imrpesariat și-au depus ofertele, iar dat fiind calibru artișilor solicitați de comisie să cânte la Pașcani, este posibil să fie solicită majorarea sumei de bani pentru acest eveniment pentru acoperirea cheltuielilor, de la bugetul local în cadrul unei ședițe de Consiliu.

Alte articole