19.7 C
Paşcani
joi, august 18, 2022
Array

Ce cursuri pot urma cei mici, în timpul liber, în Pașcani

- Advertisement -

Cine pe cine saluta primul, ce cadouri poti oferi si cum te scuzi cand esti punctual – acestea sunt doar cateva dintre temele cursului de bune maniere care va avea loc la Pascani. Mai mult, copiii care vor sa invete limba germana sau sa cante la vreun instrument muzical sau sa cunoasca din tainele teatrului o pot face. Iar specialisti in domeniul stau la dispozitia lor.

academia celor mici

La cursuri de teatru, de bune maniere, de arte, de vioara, de chitara, de canto sau de engleza sunt asteptati toti copiii care vor sa-si dezvolte aceste abilitati si sa-si petreaca timpul liber altfel. Cursurile sunt puse la dispozitie de Academia celor mici din Pascani, incepand din aceasta luna, iar ele sunt tinute de catre profesori specialisti. Inscrieri se fac la sediul institutiei sau la numarul de telefon 0758.061.000.

Grupele vor fi constituite de maxim 10 copii, iar pretul variaza intre 10 si 20 de lei pentru o sedinta de o ora jumatate. Evaluarea, dupa cele 9 sedinte, va fi facuta de fata cu parintii.

Cursuri de dans de societate sunt si la Casa de Cultura din Pascani, iar profesorul Alin Hasmasan a avut numeroase rezultate cu elevii pe care i-a pregatit.

Copiii care vor sa invete tenis de masa, sa picteze sau cum sa conduca o masina de karting trebuie sa se adreseaze Clubului Copiilor din Pascani, acolo unde oferta educationala pentru acest an este una diversificata pentru a veni in intampinarea dorintelor elevilor din Municipiu. Materialul video poate fi urmarit pe www.bittv.info

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow