1 C
Paşcani
marți, ianuarie 18, 2022

Ce “cumpărături” face Primăria, în acest an, din banii dumneavoastră. Vezi lista de achizitii

Primăria Paşcani a făcut public Programul anual de achiziţii publice pentru anul 2020, document important mai ales pentru derularea procedurilor de realizare a unor investiţii. O parte din ele vor fi făcute prin procedura simplificată, în perioada martie iunie 2020, alte achiziţii vor fi directe, cel târziu până în luna octombrie.

Astfel, în acest an administraţia locală intenţionează să cumpere motorină de 400 000 lei şi benzină de 125 000 lei pentru alimentarea maşinilor şi utilajelor aflate în dotare. Pe lista se afla, din nou, achiziţionarea unui buldoexcavator pentru care au fost rezervaţi 430 000 lei, elaborarea unor documentaţii tehnice de investiţii pentru 525 000 lei, amenajarea a şase terenuri sportive la şcoli – investiţie estimată la 1,33 milioane de lei şi modernizarea parcului de joacă din spatele cofetăriei Riama, pentru care sunt disponibili 1,38 milioane lei.

De asemenea se va încerca, din nou, organizarea licitaţiilor pentru contractarea lucrărilor de proiectare şi execuţie pentru reamenajarea Pieţei Vale – 6,3 milioane lei şi pentru realizarea proiectului de amenajare a noului cimitir unde au fost alocaţi 132 000 lei.

Pe lista achiziţiilor directe sunt trecute diferite produse şi servicii pentru asigurarea funcţionarii serviciilor publice locale. De exemplu, pentru serviciile de cadastrare ale domeniului public sunt disponibili 134 000 lei, pentru întreţinerea iluminatului public 129 000 lei, servicii de consultanţă pentru realizarea de noi cereri de finanţare 33 000 lei, hârtie şi carton 53. 670 lei, răsaduri de flori şi produse de pepiniera 72.000 lei, etc. Pe lista se afla şi achizitioanarea unui scuter electric în valoare de 6000 lei, pentru o persoană cu dizabilităţi, susţin reprezentanţii Primăriei.

LISTA ACHIZITII 2020 PRIMARIA PASCANI

DE LA ACELAȘI AUTOR

CSM Pascani cauta jucatori. Au fost reluate antrenamentele

Echipa locala de fotbal CSM Pascani a reluat antrenamentele,...

CSM Pascani, mai multi bani, performante la fel de slabe

Clubul Sportiv Municipal Pascani are nevoie de mai multi...

Nedelcu: PSD Pascani nu are nevoie de Cristian Ratoi. Sa ramana in alianta care a majorat taxele si impozitele cu peste 40%!

Social democratii pascaneni neaga ca si-ar fi propus schimbarea...