-0.4 C
Paşcani
sâmbătă, ianuarie 28, 2023

Ce cred unii consilieri despre înregistrările din Primărie. Viceprimarul Rățoi: Nu au fost făcute in biroul meu! Olariu: Postul de secretar a fost promis in campania electorala!

Schimb de replici între fostul si actualul viceprimar privitor la înregistrările ilegale din Primăria Pașcani. Consiliera Gabriela Nedelcu a opinat in cadrul emisiunii “Pulsul Zilei” ca una din cele trei înregistrări audio ar fi fost făcută din biroul actualului viceprimar, încăpere amplasată cu un etaj mai jos, sub biroul secretarei Irina Jitaru.

In replica viceprimarul Cristian Rățoi a precizat ca înregistrările nu au fost făcute in biroul sau si ca fostul viceprimar ar încerca sa ii discrediteze. Rățoi a mai spus ca nu este interesat de ceea ce spune consiliera Gabriela Nedelcu in contextul, in care cei doi au fost adversari politici.

De asemenea consilierul Sorin Olariu a susținut ca scandalul inregistrarilor ilegale ar avea ca scop destituirea din funcție a actualului secretar general al Primăriei, Irina Jitaru, pe motiv ca functia ar fi fost promisa in campania electorala unei alte persoane,

Menționăm ca activitatea secretarului ar urma sa fie analizată, de o comisie, in perioada imediat urmatoare, la solicitarea Consiliului Local, a anunțat administratorul public in cadrul unei conferințe de presa.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow