Ce cred păşcănenii despre schimbarea Guvernului

  Slider

  Ce cred păşcănenii despre schimbarea Guvernului

  Criză politică din România după ce alianţa PSD –ALDE aflată la guvernare a retras sprijinul politic actualului executiv, iar premierul Sorin Grindeanu a rămas singur, după ce toţi miniştri a demisionat din funcţie a surprins întreagă ţară. Asta deoarece nimeni nu se aştepta că social democraţii să îşi dărâme proproiul guvern dupa ce au fost implementate o serie de măsuri şi sunt în aşteptare altele la fel de importante cu impact major asupra tututor categoriilor sociale. În acesta bătălie politică din ce în ce mai greu de înţeles paşcanii par să fie de partea premierului care tocmai a fost exclus şi din partid.

  BIT TV a vrut să află pulsul străzii în legătură cu aceste evenimente. Majoritatea dintre cei intervievaţi au răspuns că şeful guvernului nu ar trebui să isi dea demisia pentru că a făcut şi lucruri bune în ultima perioada.

  În legătură cu ultimile decizii ale conducerii PSD, ei spun că nu au mai văzut aşa scandal politic în ultimii 27 de ani şi că o astfel de situaţie dăunează dezvoltării României.

  Materialul video în cadrul știrilor INFOBIT

  Slider