19.4 C
Paşcani
duminică, iulie 3, 2022
Array

Ce au votat consilierii din Scobinti, in lipsa primarului

Legislativul din Scobinti s-a intrunit ieri, 21 iunie a.c., la sediul Primariei pentru noi discutii despre soarta comunei intr-o sedinta ordinara. Au fost supuse dezbaterii cinci proiecte de hotarare, printre care si o rectificare de buget.
Cel mai mult s-a discutat despre proiectul privind situatia terenurilor cedate in schimb pentru loturi de casa. Sunt foarte multe persoane care au cerut sa fie facut acest schimb insa nu au inceput nici o constructie sau sunt in ilegalitate. In aceste conditii, un consilier local a cerut sa se faca toate demersurile pentru rezolvarea acestor situatii.

Un alt proiect de hotarare a fost o informare privind caile de acces din comuna si modernizarile ce s-au facut in ultimul an. Astfel, au fost construite podete, au fost asfaltate drumurile in satele Sticlăria si Bădeni, s-au instalat indicatoare rutiere pe DC 145 Hârlău – Buhălnița si s-au pietruit mai multe tronsoane.
Tot in sedinta de ieri s-a discutat despre aprobarea proiectului si a cheltuielilor legate de „Sistemul informatic destinat gestiunii Registrului Agricol in format electronic”, despre masurile luate pentru ajutorarea copiilor si famiilor sarace sau cu grad de handicap si despre necesitatea reorganizarii activitatii la nivelul aparatului de specialitate al primarului.

Mentionam ca primarul comunei, Constantin Hritcu nu a participat la sedinta, pentru ca este plecat la o dezbatere despre problemele din administratia publica, la Constanta.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow