Ce au făcut elevii de la “Miron Costin” de la olimpiada sportului școlar, fotbal gimnaziu

  Slider

  COMUNICAT DE PRESĂ

  Weekenduri de foc pentru elevii fotbalisti de la Liceul Teoretic “Miron Costin” din Pascani, coordonați de profesorul Mihai Bănilă, la etapele judetene ale Cupei Tymbark si Olimpiada Gimnaziilor.

  Dacă acum un weekend, la cupa Tymbark elevii claselor V-VI au luat locul, pierzând semifinala printr-un autogol și câștigând apoi finala mică, la Olimpiada Gimnaziilor ghinionul a fost și mai mare, elevii de clasele VII-VIII luând locul 3 fără să fie măcar învinși. Prin prisma rezultatelor si datorită golaverajului Scoala Gimnazială “Ion Simionescu” Iasi a reușit să câștige grupa și ulterior finala, sistemul de joc fiind fiecare cu fiecare.

  Liceul Teoretic “Miron Costin a remizat în primul meci cu Scoala Gimnaziala “Ion Simionescu ” Iasi scor 1-1, apoi ambele echipe atât cei de la “Miron Costin” cât și cei de la “Simionescu” au avut același număr de victorii. Diferența de golaveraj s-a făcut la ultimul meci cu Podul Iloaiei, echipă învinsă cu 4-0 de către cei de la “Miron Costin” și cu 6-0 de către cei de la Simionescu în ultimul meci din grupă, ulterior cei de la Simionescu câștigând și finala Olimpiadei Gimnaziilor urban + rural învingând câștigătoarea grupei B, Scoala Gimnaziala Todiresti cu 4-2.

  Pe 1 aprilie, si echipa de fotbal liceu de la “Miron Costin” va fi prezentă la Olimpiada județeană a liceelor, reprezentând orașul Pașcani.

  Slider