23.5 C
Paşcani
joi, iulie 7, 2022

Ce asociații și biserici din Pașcani vor primi bani nerambursabili de la bugetul local, în acest an

Au fost stabilite asociațiile și cultele religioase care vor primi finanțare nerambursabilă de la bugetul local pentru proiecte de interes public, în cadrul singurei sesiuni din acest an organizată de administrația locală.

Cei mai mulți bani vor merge către Asociația Șansa 2010 pentru organizarea Taberei Împreună pentru Tineri. Este vorba despre suma de 30.000 de lei. Apoi, Asociația Go Care România, va obține 27.000 lei pentru proiectul „Artiști speciali”. Următorii în clasament sunt Asociația Club Sportiv Siretul Pașcani, „Cupa Vacanței de Vară Siretul” – 25.551 de lei, iar Clubul Sportiv Vikings  – 17.449 de lei pentru proiectul Cupa Vikingilor Pașcani – Gold Division.

În ceea ce privesc cultele religioase, patru lăcașuri de cult vor primi finanțare. În ordine descrescătoare, cea mai mare sumă va fi către Parohia Înălțarea Domnului pentru lucrări de finisaje – 56.562,17 lei, Parohia Sfinții Voievozi – 31.352 de lei pentru extindere rețea de apă și canalizare, Capela Sfântul Ioan Botezătorul  -30.000 de lei pentru lucrări pictură în tehnica mozaicului și Parohia Sfânta Vineri – 24.642 de lei pentru lucrări de finisare interior la casa socială.

În cadrul acestei sesiuni au fost respinse două proiecte ale parohiilor Sfântul Gheorghe, pentru construirea unui altar de vara și Pogorârea Sfântului Duh pentru branșare și racordare gaz metan.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Primăria Pașcani otrăvește pământul cu gunoaiele de pe domeniul public

Primăria Pașcani continua sa transporte remorci cu gunoaie, in...

Angajări în domeniul medical, la Pașcani

Se fac noi angajări în domeniul medical în municipiul...

Modernizări la Școala Specială Pașcani. Proiect de peste 17 milioane de lei – FOTO

Școala Gimnazială Specială din municipiul Pașcani, din zona Vale,...

Începe realizarea noii strategii de dezvoltare a Pașcaniului

Au fost stabilite firmele care urmează să facă noua Strategie Integrată...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow