More

  Ce amenzi mai dau polițiștii – scandal, băuți la volan, comerț ilegal

  ACȚIUNE A POLIȚIȘTILOR PĂȘCĂNENI, PENTRU SIGURANȚA CETĂȚENILOR

  În perioada 17 – 19 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Paşcani au acţionat pe raza de competenţă pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică corespunzător.

  Au fost legitimate 72 de persoane, verificate 17 mijloace hipo și controlate 41 de autovehicule.

  De asemenea, au fost aplicate 66 de sancțiuni contravenționale în valoare de 21.208 de lei, dintre care 34 conform OUG 195/200, 18 conform Legii 61/1991, 9 conform Legii 12/1990, 4 conform H.G. 34/2008 și 1 conform H.G 984/2005.

  Totodată, au fost reținute 1 permis de conducere și 1 certificat de înmatriculare.

  Un tânăr de 23 de ani, din comuna Cotnari, a fost sancționat contravențional cu amendă în cuantum de 750 de lei, întrucât a fost depistat transportând cu o autoutilitară cinci bovine fără a avea autorizaţie sanitară de transport animale vii.

  Un tânăr de 26 de ani, din județul Vrancea, a fost sancționat contravențional  întrucât afost depistat, pe raza comunei Hălăucești, efectuând activităţi de comerţ, fără a îndeplini condiţiile stabilite prin lege.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Prețurile pentru serviciile funerare ale morților de COVID-19 ar putea exploda! Lucrătorii din domeniu se tem să-i îmbrace pe decedați: „Va fi o nenorocire”

  Prețurile pentru serviciile funerare ale morților de COVID-19 ar putea exploda! Lucrătorii din domeniu se tem să-i îmbrace pe decedați: „Va fi o nenorocire”. //

  Din 13 aprilie se deschide un nou flux de vaccinare la Pașcani. Situația în ultimele 24 de ore în Iași

  Începând cu data de 13 aprilie vor fi deschise fluxuri suplimentare în centre existente: 4 în Mun. Iași, 1 în Pașcani, 1 în Podu Iloaiei. //

  Când am putea renunța la purtarea măștii în spațiile publice. Anunțul prim-ministrului Cîțu

  Prim-ministrul Florin Cîțu a anunțat vineri că românii ar putea renunța la purtarea măștii în spații publice în momentul în care se atinge pragul de 10 milioane de persoane imunizate. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet