17.5 C
Paşcani
duminică, iulie 3, 2022
Array

Ce activităţi culturale sunt programate săptămâna viitoare

anonymous_film_3611

Pascanenii sunt asteptati saptamana viitoare la activitatile care se vor desfasura la Casa de Cultura „Mihail Sadoveanu” din Pascani. Proiectie de film, conferinta si dialog cu tinerii, expozitii, dar si cea de-a treia sesiune a prelectiunilor institutiei de cultura.

Asadar, luni, 22 aprilie, incepand cu ora 18.00 iubitorii de film sunt invitati sa urmareasca proiectia peliculei Anonymous. Filmul propune un posibil răspuns la întrebarea cine a creat, în realitate, operele atribuite lui William Shakespeare, ilustrând o epocă în care intrigile politice, legăturile amoroase secrete de la Curtea Regală şi uneltirile nobililor avari de putere şi dornici să pună mâna pe tron erau scoase la lumină şi înfierate în public, pe o scenă de teatru. De asemenea conducerea a pregatit si o surpriza celor prezenti.

Crestinii ortodocsi, de la elevi pana la pensionari sunt asteptati joi, 25 aprilie incepand cu ora 17.30 la o conferinta religioasa, urmata de un dialog cu cei prezenti pe tema „Hristos intre sarbatoare si sarbatoriri”. La eveniment este invitat pr conf dr Constantin Necula, de la Facultatea de Teologie Ortodoxa Sibiu.

Saptamana se va incheia cu Prelectiunile Casei de Cultura. Invitat este prof. Roxana Maftei de la Liceul Teoretic „Miron Costin” din Pascani care va prezenta tema „Animale si oameni in Evul Mediu”. ziarulorizont.info

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow