27.6 C
Paşcani
miercuri, august 17, 2022
Array

Căzut din turla bisericii. Bărbatul este în stare gravă

Căzut din turla bisericii. Bărbatul este în stare gravă

În stare gravă este un bărbat dintr-o comună din apropiere de Pașcani după ce a căzut din turla bisericii, de la o înălțime de 4 metri. Acum el se află internat la o clinică de specialitate din Iași, iar medicii sunt rezervați cu privire la evoluția stării de sănătate.

Medicii de la Spitalul Sf. Spiridon din Iaşi fac eforturi pentru a menţine în viaţă un bărbat care a suferit multiple traumatisme în urma unei căderi de la înălţime. Bărbatul, în vârstă de 43 ani, din comuna Hălăucești, s-a urcat în turla bisericii din localitate pentru a efectua mici reparaţii. La un moment dat, acesta a alunecat şi a căzut de la o înălţime de peste 4 metri.

„Pacientul a fost diagnosticat cu multiple fracturi, cum ar fi fracturi costale multiple, fractură de claviculă dreaptă, fractură în zona de tranzit la nivelul superior al femurului, între colul femural şi diafiză strângă. Pacientul este internat în Clinica de ortopedie la secţia de anestezie şi terapie intensivă. Prognosticul este rezervat. Este prematur să ne pronunţăm”, a declarat prof. dr. Diana Cimpoeşu, şefa UPU-SMURD de la Spitalul Sf. Spiridon.

Din informații se pare că era așteptat elicopterul SMURD, dar din cauza ceţii, aparatul de zbor nu a putut decola. În zona a fost trimisă o ambulnata cu medic. Pacientul a fost transportat la Spitalul Municipal din Paşcani, dar din cauza traumatismelor severe, medicii l-au transferat la Spitalul Sf. Spiridon.

Nefericitul moment a avut loc în după amiaza zilei de duminică, 19 februarie.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow