More

  Cazuri sociale la audintele de astazi. Cetatenii fac agenda de lucru a Primariei Pascani

  Array

  Comunicat de presă: La audientele de astazi tinute de doamna viceprimar, Gabriela Nedelcu, s-au prezentat 8 persoane. Va expun cazurile mai deosebite :

  – Ciobanu Alina Ramona din Pascani, Bloc G2A, a primit ordin de evacuare din locuinta. Doamna ne-a prezentat astazi de ce a ajuns sa acumuleze datorii de peste 40.000 lei. Vina ar apartine sotului, (cu care este in proces de divort) pentru ca, contractul este pe numele lui. Doamna doreste sa preia contractul si promite ca va achita debitul. Cererea a fost directionata catre Compartimentul Patrimoniu.

  – Ursulica Vasile de pe strada Fundac Albinet din Pascani a solicitat inlocuirea conductei de apa potabila si a canalizarii pentru ca nu ar fi corespunzatoare doarece nu este prevazuta cu rigola pentru preluarea apelor pluviale. Exista deja un raspuns venit din partea operatorului ApaVital pentru aceastra strada care transmite ca are in vedere in acest an sa rezolve si aceasta problema. Cererea a fost directionata catre Serviciul de Monitorizare a Serviciilor Publice cat si catre Gospodaria Comunala.

  – Rangu Valerica si Bostan Vasile de pe strada 9 mai au ridicat astazi o serie de probleme. Mai exact, ei solicita curatarea garlei unde anumite persoane arunca gunoaie si dejectii. Acestia au mai solicitat pietruirea strazii 9 mai dar si construirea unui podet la locuinta unei persoane cu handicap. Cererea a fost directionata catre Politia Locala si Gospodaria Comunala.

  – Tuiu Ionela Cristina de pe Soseaua Neamtului din Pascani a solicitat sprijin dupa ce locuinta in care traia cu cei doi copii a ars. Femeia ne-a declarat ca locuinta ar fi fost incendiata de sotul dumneaiei cu probleme psihice. Insa nu a prezentat procesul verbal de la ISU pentru a vedea cauza incendiului si pagubele. Cererea a fost directionata catre Serviciul de Asistenta Sociala care vor face o ancheta sociala si vor incerca sa sprijine aceasta familie.

  Biroul de Presă
  Cristian Dumitru Menegon
  Purtator de cuvant al Primăriei Pașcani
  Tel:0731 777 434
  E-mail:office@primariapascani.ro

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Un consilier a demisionat din comisii, in semn de protest

  Lectie usturatoare din partea unui consilier local. Sorin Olariu de la PMP a demisioanat din trei comisii tehnice, unde legislativul local are reprezentanti, pentru...

  Dar din dar, pentru sănătate. Părinții Nicoletei au donat pentru Mateo, un copilaș operat pe creier

  Gest impresionant din partea familiei Nicoletei, adolescenta din Pascani diagnosticata cu o boala grava. Parintii fetei au donat 1.000 de euro din donatiile primite...

  Pașcaniul se împrumută pentru investiții, cu acordul tuturor consilierilor

  Municipiul Pascani se imprumuta cu 4 milioane de lei pentru confinantarea unor investitii din fonduri europene mostenite de la fosta administratie. Pe ordinea de...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI