21.6 C
Paşcani
marți, mai 30, 2023
Array

Cazuri si necazuri la CPU Pascani

images

 

La Compartimentul de Primire Urgențe a Spitalului Municipal au primit asistență medicală, pe parcursul zilei de ieri, zeci de persoane dintre care patru au ajuns in stare grava, unul in stare avansata de ebrietate si in stare de hipotermie, doi barbati cu mai multe coaste rupte si o fetita cu fata tumefiata dupa ce a cazut de la inaltime.

Ieri, 24 ianuarie la CPU a fost adus cu ambulanța un barbat in varsta de 32 de ani din Volintiresti, A. I.  Cuza, care a fost găsit de catre un localnic, in padure, in stare de hipotermie. Barbatul era la taiat lemne, s-a incalzit consumand in exces alcool, iar dupa ce a cazut din picioare nu s-a mai putut ridica, ramanand in zapada, pentru cateva ore.

Tot în acest interval au fost adusi si doi barbati, cu varste cuprinse intre 57 si 69 de ani, din Pascani si Vanatori prezentand coaste fracturate, dupa ce au cazut pe gheata. Mai grav este ca unul dintre ei s-a prezentat dupa 10 zile de la producerea incidentului. Ambii au fost trimisi la o clinica din Iasi pentru operatie si investigatii suplimentare.

Mai mult, o fetita de un anisor si-a tumefiat fata, dupa ce a cazut de la un metru inaltime. Totul s-a petrecut intr-o fractiune de secunda la o familie din satul Topile, comuna Valea Seaca. Dupa acordarea ingrijirilor medicale din partea medicilor de la Spitalul Municipal Pascani, micuta a fost trimisa la spitalul Sf Maria din Iasi pentru investigatii amanuntite. ziarulorizont.info

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow