13 C
Paşcani
miercuri, mai 18, 2022
Array

Cazuri şi necazuri din weekend: bătuţi, cazuți şi tentative de suicid

Bătuţi, căzuţi din copac sau căruţe dar şi tentative de suicid. Acestea sunt doar o parte din cazurile de care s-au ocupat personalul medical în weekendul ce tocmai s-a încheiat din cele aproape 100 de persoane care au cerut ajutorul personalului specializat de pe Ambulanţă şi de la Compartimentul de Primiri Urgenţe din incinta Spitalului Municipal Paşcani.

De exemplu, un bătrân în vârstă de 76 de ani din Boureni a ajuns la spitalul Socola din Iaşi pentru consult psihiatric după ce a încercat să se spânzure. El se afla sub influenţă bauturilor alcoolice şi a fost salvat în ultima clipă de către cunoscuti. Nefericitul moment a avut loc in ziua de duminica, 28 iunie.

Cu numeroase dureri la mâna, spate şi abdomen a ajuns şi un bărbat în vârstă de 43 de ani din suburbia Gastesti după ce a căzut dintr-un cireş. Pentru investigaţii medicale suplimentare a fost trasferat la Neurochirurgie Iaşi.

Un alt caz prezentat de medici este al unui bărbat din Paşcani, în vârstă de 56 ani care avea numeroase traumatisme la cap, dar şi la abdomen, in urma unei agresiuni.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articoleAdis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow