More

  Cazuri ciudate la Spitalul de Urgenta Pascani

  Array

  Din nou personalul medical din cadrul Compartimentului de Primiri Urgente de la Spitalul de Urgenta Pascani este amenintat de catre pacienti.
  In aceasta dimineata, un pascanean in varsta de 31 ani, Constantin Rafaila, care a mai trecut pragul spitalului cu dureri renale, a revenit suparat la Urgente acuzand aceleasi simptome. Pe motiv ca personalul medical il trateaza cu indiferenta si nu se ocupa de problemele de sanatate pe care le are, barbatul a inceput sa injure ca la usa cortului si sa ameninte cu moartea personalul medical.

  Tot circul a luat sfarsit dupa ce un cadru medical a anuntat politia prin apelul de urgenta 112, iar pascaneanul scandalagiu s-a facut disparut. Dupa acest incident, barbatul este cautat de politie pentru a raspunde in fata legi de faptele comise.

  Un caz cel putin de ciudat a fost si in cursul zilei de ieri. Un pascanean in varsta de 35 ani, Ionut Poputoaia, a venit la spital sustinand ca este victima unui accident rutier si ca doreste sa fie consultat. Insa dupa primele investigatii medicale, barbatul nu avea nimic, parasind incinta spitalului fara sa semneze foaia de zi sau sa relateaza alte indicii despre accidentul la care a sustinut ca a luat parte.

  Tot in cursul garzii de ieri a ajuns si o batrana din comuna Lespezi. Ileana Buruiana, in varsta de 75 ani, a fost adusa la urgente cu ambulanta prezentand mai multe contuzii la fata si cu un traumatism abdominal. Datorita gravitatii ranilor, pacienta a fost transportata la Spitalul Sfantul Spiridon Iasi.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Scandal pentru secretara viceprimarului

  Legislativul pascanean a modificat organigrama Primariei pentru angajarea unei secretare la cabinetul viceprimarului. Subiectul a fodt discutat la in sedinta ordinara care a avut...

  Tu ți-ai creat cont de client ApaVital? Poți câștiga un premiu de 200 lei!

  Protejarea mediului înconjurător a constituit dintotdeauna o prioritate pentru ApaVital. Utilizarea instrumentelor de comunicare disponibile în mediul online reprezintă o metodă prin intermediul căreia...

  Slujbă religioasă și activități culturale dedicate Mitropolitului Visarion Puiu, la Pașcani

  Vineri, 26 februarie, in municipiul Pascani au avut loc manifestari dedicate Mitropolitului Visarion Puiu, ce au facut parte din cea de-a XXV-a editie a...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Înapoi
  Discuta pe Facebook
  Discuta pe Whatsapp