21.6 C
Paşcani
marți, mai 30, 2023
Array

Cazinourile au fost amendate de polițiști

C.P. IPJ Iași SANCŢIUNI APLICATE DE POLIŢIŞTII IEŞENI, ÎN URMAVERIFICĂRII SOCIETĂŢILOR COMERCIALE CARE DESFĂŞOARĂ ACTIVITĂŢI DE JOCURI DE NOROC TIP SLOT MACHINE

În perioada 31.08 – 18.09.2015 , la nivelul judeţului Iaşi, în urma controalelor efectuate de poliţiştii ieşeni, cu privire la respectarea legislaţiei în vigoare, la peste 50 de sedii ale unor societăţi comerciale care desfăşoară activităţi de jocuri de noroc tip slot machine, au fost dispuse măsuri de sancţionare a 29 de abateri.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Iaşi verifică, periodic, modul în care se realizează depozitarea, manipularea, transportul valorilor monetare şi dacă sunt respectate cerinţele minimale de securitate la sediile societăţilor comerciale, care desfăşoară activităţi de jocuri de noroc tip slot machine.

În perioada 31.08 – 18.09 a.c., poliţiştii Compartimentelor Sistemede Securitate de la Serviciul de Ordine Publică, Secţiile 1-6 din cadrul Poliţiei Municipiului Iaşi, Poliţiei Municipiului Paşcani şi ai Poliţiei Oraşului Hârlău au acţionat pe raza de competenţă pe linia verificării a 57 de sedii ale unor societăţi comerciale care desfăşoară activităţi de jocuri de noroc tip slot machine, cu privire la respectarea legislaţiei în vigoare.

Astfel,pe parcursul controalelor efectuate, poliţiştii ieşeni au aplicat 29 de sancţiuni contravenţionale, toate conform H.G.nr. 301/2012,  în valoare de 57.000 lei. De asemenea, în urma verificărilor s-au întocmit procese verbale cu deficienţele constatate, fiind stabilite termene precise de remediere.

 

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow