More

  Caz zguduitor la Pascani. O batrana este batuta cu bestialitate chiar de fiica sa. Vecinii au facut reclamatie la Politie

  Array

  Caz zguduitor la Pascani. O batrana este batuta si amenintata cu moartea chiar de fiica si de nepoata sa. Jana Genis in varsta de 70 de ani locuieste impreuna cu ele in acelasi apartament si a ajuns victima celor pe care le-a crescut, din cauza banilor. Mai exact femeia povesteste ca este batuta cu bestialitate pentru a da toti banii din pensie. Ultima oara s-a intamplat acum cateva zile, chiar inainte de ziua ei de nastere. Batrana povesteste ca fiica ei a venit acasa in stare de ebrietate si a batut-o ca sa ii dea pensia si alocatia copiilor ei. I-a dat cu pumnul peste fata pana a cazut jos, victima revenindu-si abia dupa ce unul dintre nepoti a stropit-o cu apa.

  Victima locuieste cu fiica ei si cei trei nepoti pe care i-a crescut singura. Un baietel de 5 ani, unul de 10 ani si o fata, Cosmina Babiti, care desi are 15 ani nu mai merge la scoala din clasa a 6-a.
  “Pe toti i-am crescut cum am putut deoarece mama lor pleaca de acasa cu zilele. Acum mi-a luat pensia si alocatia lor, iar eu nu am ce sa le pun pe masa” spune femeia cu lacrimi in ochi.

  Pe langa faptul ca sunt ingrijorati de soarta batranei, locatarii sunt deranjati de ceea ce se intampla in scara lor. Ei cred ca minora practica prostitutia chiar si in apartamentul in care locuieste.
  “A transformat totul intr-un bordel. In fiecare zi sunt deranjat de persoane care o striga de la parter, de cele mai multe ori fiind tigani” relateaza unul dintre vecini, Marcel Maftei.

  De frica sa nu se intample o tragedie vecinii victimei au anuntat astazi Politia. Oamenii legii spun ca nu stiau de aceasta situatie si ca vor incepe o investigatie.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Două căsuțe familiale și un centru de zi, la Boșteni

  Primaria Pascani sprijina demersul Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectie a Copilului Iasi privind reforma institutiilor de tip vechi si deschiderea unor centre...

  Bilanțul SPCLEP Pașcani pentru 2020. Mai puține nașteri, decese, căsătorii și cărți de identitate

  Raportul de activitate al Serviciului Public Comunitar Local de Evidenta a Populatiei din municipiul Pascani pentru anul trecut, 2020, aduce cifre in scadere fata...

  Cursuri suspendate la o clasă de la școala din Deleni, din cauza coronavirusului

  Cazurile de infectie cu virusul SARS-COV 2 suspenda in continuare cursurile scolare de la clase din scoli din judetul Iasi. Directia de Sanatate Publica...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Înapoi
  Discuta pe Facebook
  Discuta pe Whatsapp