18.8 C
Paşcani
luni, octombrie 2, 2023
Array

Caz social din Pascani, in atentia Guvernului si a presedintelui Romaniei

caz social

Un caz social din Pascani a ajuns pe masa premierului si al presedintelui Romaniei.

Pascaneanul a ajuns sa se adreseze celor mai inalte instutii ale statului, pentru ca, locunta sa a  ajuns sa fie distrusa de unul dintre vecinii , iar institutiile pascanene si chiar cele  judetene nu au intervenit pentru rezolvarea acestei probleme.

Este vorba despre familia Cozma, Gheorghe de 74 ani si sotia sa Janita de 73 ani  din cartierul Fantanele . Ei sustin ca, de cand vecinii sai Vasile si Mihai Arseni au contruit o fosa septica le este inundata casa din cauza infiltratiilor de apa din pamant. Asta deoarece noua constructie a fost facuta mult prea aproape de peretii casei reclamantilor.

Din acelasi motiv peretii locuintei au inceput sa se fisureze si sunt in pericol sa se prabuseasca.

Speriati de cele intamplate batranii au solicitat ajutorul autoritatilor locale cu scopul de a darama fosa construita panga casa sau macar interzicerea folosirii ei. De la primar , la procurori si politisti pana la Guvernul si Presedentia Romaniei, toti au aflat despre probelmele familiei Cozma din Fantanele. De peste tot a primit acelasisi raspuns si anume ca problema respectiva nu este de competenta lor.

Mentionam ca vecinii reclamati nu au putut fi gasiti pentru un punct de vedere in legatura cua cesta situatie.

Alte articole