16.3 C
Paşcani
miercuri, mai 31, 2023

Caz șocant: Româncă sechestrată, torturată și violată în Italia(VIDEO)

Caz cutremurător de sclavie, căruia i-a căzut victimă o româncă. O tânără de 29 de ani a fost ținută captivă și a fost violată timp de zece ani de un italian în vârstă de 52 de ani. În acest timp, femeia a născut doi copii, fără să primească asistență medicală, scriu jurnaliștii de la Corriere della Sera.

Drama româncei a fost decoperită întâmplător de carabinierii italieni. Aceștia au oprit un bărbat pentru un control de rutină. În vehicul, alături de el, se afla un copil de nouă ani, murdar și subnutrit. Acest lucru a trezit suspiciunea oamenlior legii, care au vrut să vadă în ce condiții trăiește familia. De aceea, carabinierii au insistat să-i înoțească pe bărbat și pe copil până acasă. Inițial, italianul de 52 de ani a susținut că nu are locuință. Ulterior, i-a dus pe un câmp pe oamenii legii. Ajunși acolo, aceștia au descoperit o baracă realizată din plăci și deșeuri. În interior se afla o româncă în vârstă de 29 de ani, împreună cu fiica sa de trei ani.

,,A fost o scenă de film horror, aceea pe care au vazut-o carabinierii din localitatea Gizzeria, când au ajuns pe câmpul unde locuia Aloisio Francesco Rosario Giordano, de 52 de ani”, au relatat jurnaliștii de la Corriere della Sera. Aceștia mai scriu că românca aflată în baracă era legată de pat cu lanțuri, era plină de vânătăi, murdară și înfometată.

În timpul anchetei deschise de carabinieri aceasta ar fi povestit că a fost obligată să mănânce excremente și mâncare stricată și a fost violată chiar și în timpul celor două sarcini.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow