1.9 C
Paşcani
vineri, decembrie 2, 2022
Array

Caz REVOLTATOR la Pascani. Un batran bolnav a fost trimis acasa pentru ca NU ar fi avut bani de operatie (VIDEO)

Caz strigator la cer in judetul Iasi: un batran de 84 de ani se lupta sa traiasca dupa ce, spun rudele, un medic de la Spitalul Municipal din Pascani a refuzat sa-l opereze.

Omul si-a fracturat soldul acum cateva zile, iar doctorul le-ar fi cerut 3000 de lei pentru interventie.
Pentru ca nu au avut acesti bani, pacientul a fost trimis acasa cu dureri groaznice. Adus pentru a doua ora la urgente, bietul om a fost respins din nou. Abia ieri, cand durerile au devenit insuportabile, rudele au reusit sa-l interneze, dar viata lui este in pericol. Si nimeni nu raspunde pentru raul facut.
Acest om a muncit o viata si are o pensie de 400 de lei. Familia a incercat de trei ori sa-l interneze pentru operatie, insa medicul le-a spus rudelor ca au nevoie de 3000 de lei. Nu le-a explicat de la inceput ca banii ar fi necesari pentru o proteza pe care spitalul din Pascani nu avea cum sa o deconteze. Mai mult, nu l-a trimis pe batran la Iasi, unde ar fi primit o proteza gratuit, pe asigurarea medicala. Acasa, cu osul rupt in doua bucati, batranul a agonizat 3 zile.
Marti, pacientul a fost trimis acasa, dar rudele au venit iar la spital cu el a doua zi. Spun ca s-au lovit de acelasi raspuns. „Nu aveti bani, nu ramaneti in spital”. Joi seara, la capatul puterilor, batranul a ajuns in unitatea medicala pentru a treia oara. Abia mai putea vorbi. Continuare pe Stirile PRO TV

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow