11.2 C
Paşcani
miercuri, octombrie 20, 2021

Caz cutremurător, în comuna Vânători! Femeie înjunghiată de propriul iubit! Victima a ajuns în stare gravă la spital, după incidentul cauzat de o criză de gelozie!

O femeie a ajuns în stare gravă la spital, în urma unui incident cutremurător. După o ceartă cauzată de gelozie, iubitul victimei a pus mâna pe un cuțit și a înjunghiat-o pe aceasta în vagin. Procurorii ieșeni l-au trimis în judecată pe Vasile Iftimie, sub acuzația de tentativă de omor asupra unui membru de familie.

Caz de-a dreptul cutremurător, petrecut în județul Iași! O femeie a fost înjunghiată în vagin de propriul iubit! Victima a ajuns în stare gravă la spital, după incidentul cauzat de o criză de gelozie.

Astfel, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași l-au trimis în judecată pe Vasile Iftimie (40 de ani), sub acuzația de tentativă de omor asupra unui membru de familie. Acum, urmează ca Tribunalul Iași să stabilească un prim termen al procesului penal. Ulterior, judecătorii vor asculta ce au de spus toate părțile implicate, pentru a putea lua o decizie în acest caz.

Vasile Iftimie, acuzat că și-a înjunghiat iubita în vagin

Anchetatorii au susținut că acest incident cutremurător, în care a fost implicat Vasile Iftimie, a avut loc pe 25 iunie 2019, în satul Crivești, din comuna Vânători.

„La data respectivă, în timp ce se afla în locuința din satul Crivești, inculpatul i-a aplicat o lovitură cu un cuțit cu lama de 14 centimetri în zona genitală a concubinei sale”, a declarat ieri Mihaela Apostol, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași.

Continuarea pe BZI

DE LA ACELAȘI AUTOR

Furnizarea apei întreruptă în zone din Târgu Frumos și Hălăucești

Furnizarea apei potabile este întreruptă pe strada Bogdan Vodă din Târgu Frumos În vederea remedierii unei pierderi, apărute...

Firmele primesc subvenţii să angajeze persoane discriminate, dar nu o fac

“De două luni de zile am întrebat în stânga şi în dreapta, să văd dacă reuşesc să...

Caz cutremurător, în comuna Vânători! Femeie înjunghiată de propriul iubit! Victima a ajuns în stare gravă la spital, după incidentul cauzat de o criză...

O femeie a ajuns în stare gravă la spital, în urma unui incident cutremurător. După o ceartă...

Ați plătit o taxă pentru racordarea la gaze în ultima perioadă? Distribuitorii sunt obligați să vă înapoieze banii

Distribuitorii de gaze trebuie să dea banii înapoi multor români care începuseră procesul de racordare, iar acum...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI