1.9 C
Paşcani
joi, decembrie 8, 2022
Array

Cauţi un loc de muncă? Ai 200 de locuri vacante, la alegere

bursa_locurilor_de_munca

Ca in fiecare toamna, ALOFM Pascani vine in intampinarea tinerilor aflati in cautarea unui loc de munca. In acest an, evenimentul se va desfasura vineri dimineata, 27 septembrie, iar agentia ii invita pe cei interesati sa ia contact cu ceea ce se intampla pe piata muncii, sa vada ce meserii se cauta, cum se completeaza un CV si o scrisoare de intentie necesare angajarii, sa-si identifice un loc de munca si sa se informeze din materialele puse la dispozitie cu privire la serviciile oferite de agentiile de ocupare.

Evenimentul se va desfasura in Pascani, la Casa de Cultura „Mihail Sadoveanu”, iar la Iasi in sala Foaier din cadrul Casei de Cultura a Studentilor. In momentul de fata, si-au anuntat participarea aproape 30 de agenti economici cu peste 200 locuri de munca, in domenii precum servicii, constructii sau confectii. Si pentru persoanele cu studii superioare sunt scoase la concurs 15 postrui.

La eveniment sunt asteptati sa participe, pe langa absolventi, si alti pascaneni aflati in cautarea unui loc de munca. ziarulorizont.info

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow