23 C
Paşcani
marți, octombrie 3, 2023

„Căutătorul” din garaje. Bărbat reținut după ce a furat scule și bare de fier din mai multe locuri din Pașcani

Un barbat in varsta de 38 de ani din Stolniceni Prajescu a fost retinut luni, 20 februarie, de politistii pascaneni intr-un dosar de furt calificat si tentativa de furt. 

Individul este suspectat ca ar fi intrat prin efractie in mai multe garaje din municipiul Pascani, de unde ar fi furat scule electrice, iar de pe o proprietate, mai multe bare de fier.

La data de 20 februarie a.c., în jurul orei 10:30, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pașcani au fost sesizați cu privire la faptul că pe raza mun. Pașcani ar fi fost forțate ușile a trei garaje, dintr-unul fiind sustrase două bormașini.
În urma cercetărilor efectuate de polițiștii pășcăneni, a fost identificat bănuitul comiterii faptelor: un bărbat, de 38 ani, din comuna Stolniceni Prăjescu.
De asemenea, în urma extinderii cercetărilor s-a stabilit că acesta ar fi pătruns prin efracție în 6 garaje, iar dintr-unul ar fi sustras mai multe scule electrice în valoare de 1.000 lei.
Totodată, bărbatul este bănuit că, la data de 11 ianuarie a.c., ar fi sustras de pe o proprietate mai multe bare din fier.
În baza probatoriului administrat în cauză, la data de 20 februarie a.c., acesta a fost reținut de polițiștii pășcăneni pentru 24 de ore și introdus în Arestul IPJ Iași.
Cercetările continuă aspectul săvârșirii infracțiunilor de ,,furt calificat” și ,,tentativă de furt”” informeaza IPJ Iasi.

Alte articole