28.5 C
Paşcani
luni, august 15, 2022

Căutări timp de cinci ore în albia unui râu din Pârcovaci pentru găsirea unei bărbat dat disparut

Politistii fac eforturi in continuare pe a-l gasi pe barbatul de 37 de ani din satul Parcovaci, dat disparut de mai bine de o saptamana de catre familie. Miercuri, oamenii legii au apelat la ajutorul pompierilor din Targu Frumos, pentru a-l cauta pe localnic in raul Bahlui, care trece prin localitatea de domiciliu.

Rudele ar fi dat aceasta pista autoritatilor. Dupa mai bine de cinci ore, cautarile au fost fara nici un rezultat. Potrivit unor surse, in prezent ar mai fi si alte piste care ar putea duce la gasirea barbatului.

Mentionam ca Gheorghe Bolboros a plecat de la domiciliu si nimeni nu mai stie nimic de el. Semnalmentele bărbatului sunt înălţime 1,85 m, greutate 80 de kilograme, ochi verzi, păr şaten, tuns scurt si faţa ovală. La momentul plecării, acesta era îmbrăcat cu trening de culoare închisă şi era încălţat cu pantofi sport, purtând un fes negru.

Persoanele care deţin informaţii care pot conduce la găsirea acestuia sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgenţă 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow