3.9 C
Paşcani
vineri, decembrie 1, 2023

Câţi copii a ajuns să violeze un dezaxat din Siretel până să fie arestat. Printre victime: fiica biologică, fiica vitregă, dar şi sora soţiei

Un caz cutremurător este instrumentat la Iaşi, de Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi. Un bărbat de 30 de ani, suspectat că ar fi abuzat sexual de trei copii, a fost arestat preventiv. 

Vasilică Claudiu Cornilă (30 ani) din localitatea Satul Nou, comuna Sireţel, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile fiind acuzat că a nenorocit trei copii, toţi rude cu el sau cu soţia sa.  Individul a intrat în vizorul procurorilor acum câteva săptămâni, deşi primele sale fapte sunt mai vechi de doi ani. Victimele sale sunt toate minore, având 7, 10 şi 16 ani.

Conform anchetatorilor, individul ar fi abuzat mai întâi de fiica dintr-o altă căsătorie a soţiei sale, pe care, în toamna anului 2016, dar şi în vara anului 2017, ar fi obligat-o să îi facă sex oral. La fel s-a întâmplat şi cu sora soţiei sale, cu care, în toamna anului trecut, ar fi întreţinut un raport sexual normal. „În toamna anului 2018, inculpatul, prin constrângere şi profitând de imposibilitatea de a se apăra şi de a-şi exprima voinţa, a obligat-o pe minora C.F.V., (în vârstă de 7 ani în prezent, fiica inculpatului) să suporte un act sexual oral, precedat de acte de masturbare”, au precizat procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi.

Bărbatul a fost dus la Parchet, unde s-a prevalat de dreptul la tăcere.

Sursa Adevarul 

Alte articole