17.3 C
Paşcani
sâmbătă, iulie 24, 2021
17.3 C
Paşcani
sâmbătă, iulie 24, 2021
Array

Cati bani primim in acest an de la Consiliul Judetean

Ultimele știri

Daca sunteti interesati de modul cum urmeaza sa fie cheltuit bugetul judetului pentru anul in curs sau de cati bani va primi localitatea din care faceti parte raspunsurile le gasiti pe site-ul insitutiei care a publicat de curand un proiect privind veniturile si cheltuielile . Totodata puteti sa cereti modificarea unor cheltuieli sau investitii fara a avea certitudina ca opinia dvs va fi luata in seama.

Proiectul de buget si lista de investitii a judetului Iasi pentru anul 2014 au fost publicate de curand pe site-ul insitutiei pana la sfarsitul acestei luni urmand sa fie dezbatut si aprobat.
Daca veniturile estimate sunt de cca 700 de milioane de lei, majoritatea banilor se vor duce pentru drumuri modernizarea aeroportului si asistenta sociala.
Municipiul Pascani a primit prin repartizarea cotelor defalcate suma de 11,8 milioane de lei si inca 1,5 milioane de lei pentru echilibrarea bugetelor. Banii ar urma sa fie cheltuiti pentru realizare unor investitii.

De asemenea Scoala Gimnaziala Pascani va primi 2,4 milioane lei iar pentru Liceul Special „Moldova” Targu Frumos au fost alocati 3,4 milioane lei. Tot pe lista de investitii se afla continuarea lucrarilor de modernizare a Drumului Judetean 208 pe tronsonul Mircesti pana la E85, valoarea lucrarilor fiind estimata la cca 4 milioane de lei.
In urma repartizarii bugetare de la Consiliul Judetean Primaria Orasului Targu Frumos a primit suma de 3,5 milioane de lei iar orasul Harlau 2,98 milioane de lei.
Mentionam ca vineri 24 ianuarie de la ora 10.00 in sala de seminarii Primaria Pascani va organiza o sedinta deschisa pentru dezbaterea proiectului de buget si a listei de investiti pentru anul 2014 la care sunt invitati sa participe si contribuabilii pascaneni.

Orizont.info

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
cer senin
17.3 ° C
20.1 °
13.9 °
84 %
1.7kmh
2 %
sâm
25 °
Dum
27 °
lun
28 °
mar
31 °
mie
32 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI