More

  Cati bani primim in acest an de la Consiliul Judetean

  Array

  Daca sunteti interesati de modul cum urmeaza sa fie cheltuit bugetul judetului pentru anul in curs sau de cati bani va primi localitatea din care faceti parte raspunsurile le gasiti pe site-ul insitutiei care a publicat de curand un proiect privind veniturile si cheltuielile . Totodata puteti sa cereti modificarea unor cheltuieli sau investitii fara a avea certitudina ca opinia dvs va fi luata in seama.

  Proiectul de buget si lista de investitii a judetului Iasi pentru anul 2014 au fost publicate de curand pe site-ul insitutiei pana la sfarsitul acestei luni urmand sa fie dezbatut si aprobat.
  Daca veniturile estimate sunt de cca 700 de milioane de lei, majoritatea banilor se vor duce pentru drumuri modernizarea aeroportului si asistenta sociala.
  Municipiul Pascani a primit prin repartizarea cotelor defalcate suma de 11,8 milioane de lei si inca 1,5 milioane de lei pentru echilibrarea bugetelor. Banii ar urma sa fie cheltuiti pentru realizare unor investitii.

  De asemenea Scoala Gimnaziala Pascani va primi 2,4 milioane lei iar pentru Liceul Special “Moldova” Targu Frumos au fost alocati 3,4 milioane lei. Tot pe lista de investitii se afla continuarea lucrarilor de modernizare a Drumului Judetean 208 pe tronsonul Mircesti pana la E85, valoarea lucrarilor fiind estimata la cca 4 milioane de lei.
  In urma repartizarii bugetare de la Consiliul Judetean Primaria Orasului Targu Frumos a primit suma de 3,5 milioane de lei iar orasul Harlau 2,98 milioane de lei.
  Mentionam ca vineri 24 ianuarie de la ora 10.00 in sala de seminarii Primaria Pascani va organiza o sedinta deschisa pentru dezbaterea proiectului de buget si a listei de investiti pentru anul 2014 la care sunt invitati sa participe si contribuabilii pascaneni.

  Orizont.info

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Rețeaua analfabeților ieșeni care au spoliat zeci de milioane. Cum funcționează? Cum se împart banii? Cine e în spate?

  Acuzaţi de Fisc de datorii de milioane de lei, ţiganii se plimbă ani de zile prin tribunale. Mulţi şi-au făcut firme de comerţ cu...

  Dr Gheorghiţă: Luni se va decide în privinţa ridicării limitei de vârstă pentru vaccinarea cu serul AstraZeneca

  Coordonatorul campaniei naţionale de imunizare împotriva noului coronavirus, col dr Valeriu Gheorghiţă, a declarat că luni, 8 martie, se va decide de către Comitetul...

  În scenariul roșu, clasele terminale continuă cursurile cu prezența fizică a unui număr limitat de elevi

  Ministerul Educaţiei a transmisă tuturor inspectoratelor şcolare şi unităților de învățământ, duminică, o informare pentru clarificarea aplicării prevederilor referitoare la funcţionarea claselor terminale în...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI