10.4 C
Paşcani
duminică, aprilie 2, 2023
Array

Câţi bani a făcut o firma din Pașcani din păcănele

13 societăţi cu sediul social în judeţul Iaşi, care au domeniu de activitate „jocuri de noroc şi pariuri“ şi figurează cu aparate de tip slot-machine, au derulat afaceri de peste 88 de milioane de lei, într-un singur an * mai nou, businessul lor este „ameninţat“ de un act normativ iniţiat de deputatul ieşean Sorin Iacoban * prin documentul plimbat între comisiile Camerei Deputaţilor se doreşte amplasarea aparatelor doar în spaţii precum cazinouri sau agenţii ale Loteriei * reprezentanţii societăţilor de profil susţin că votarea unui asemenea proiect ar determina creşterea şomajului şi că în spate se ascund alte interese financiare.

Bestar SRL cu sediul în Paşcani, apare cu o cifră de afaceri de 6,9 milioane de lei şi un profit de 616.065. Afacerile firmei au fost în uşoară creştere, în 2013, faţă de anul precedent când business-ul ajunsese la 6,7 milioane de lei. Această firmă are autorizaţii pentru sute de aparate care funcţionează în spaţii din judeţul Iaşi, cât şi din celelalte zone ale Moldovei.

Ocean Tag SRL, cu sediul în Târgu Frumos, a raportat pe 2013 o cifră de afaceri de 2,1 milioane de lei şi un profit de 123.335. Societatea comercială care are în medie 54 de angajaţi, a înregistrat o creştere a businessului după ce în 2012 a avut cifra de afaceri de 1,7 milioane de lei.

continuarea aici

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow