25.8 C
Paşcani
sâmbătă, august 13, 2022
Array

Câteva ore fără apă în Sodomeni

Din cauza unei defecțiuni la o conductă, suburbia Sodomeni a rămas fără apă, până pe la orele amiezii. Pentru detalii suplimentare sau alte sesizări, utilizatorii pot suna la numărul de telefon 0232.969.

În vederea remedierii unei pierderi apărută la o conductă de 110 mm diametru, luni 24 octombrie 2016, până la ora estimată 15.00, furnizarea apei potabile este întreruptă către utilizatorii din cartierul Sodomeni.

„Starea precară a rețelelor de distribuție a apei din Pașcani, cauzată de lipsa de investiții de câteva decenii, duce la evenimente de acest gen. Aceste probleme vor dispărea după ce ApaVital va implementa lucrările de investiții programate atât prin Programul Operațional Investiții Majore, finanțat cu fonduri externe, cât și prin investiții realizate din fonduri proprii. Echipa de intervenție depune eforturi pentru a limita perioada de întrerupere a apei potabile.” spun reprezentații operatorului de apă și canalizare Apa Vital.

Menționăm că săptămâna trecută, tot din cauza unei conducte vechi, apa a fost întreruptă câteva ore în zona Deal din Pașcani, dar și în suburbiile Boșteni și Sodomeni.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow