18.7 C
Paşcani
joi, august 11, 2022
Array

Câte un măr pe zi, din februarie, pentru elevi

Câte un măr pe zi, din februarie, pentru elevi

Din luna februarie, de când revin din vacanța intersemestrială, mii de elevi din județul Iași vor primi, pe lângă lapte și corn și un măr. Valoarea proiectului finanțat de Consiliul Județean Iași este de peste 2 miliarde de lei. La nivelul judeţului Iaşi, numărul total de beneficiari ai programului este de peste 90 de mii elevi din clasele 1 – 8 dar și preșcoli.

Din 13 februarie 2017, 91.673 preşcolari și elevi din ciclurile primare și gimanziale vor primi câte un măr pe zi. Au fost stabiliți câștigătorii licitației organizate de către conducerea Consiliului Județean Iași. Este vorba despre SC Agropan Impex SRL Iași, semnarea contractului urmând să aibă loc pe 8 februarie. Licitaţia a fost derulată prin intermediul SEAP.

Purtătorul de cuvânt al CJ Iași, Vlad Ciobanu, precizează – „S-a prezentat un singur ofertant pentru fiecare din cele 4 loturi: SC Agropan Impex SRL Iași care a fost desemnat și câștigător al procedurii. Semnarea contractelor va avea loc în ziua de 8 februarie 2017. Livrarea produselor se va face începând cu data de 13 februarie 2017 pentru o perioadă de 66 de zile de școlarizare. Frecvenţa de distribuţie va fi de 1 măr/zi/şcolar sau preşcolar.

Valoarea estimată totală este de 1.996.637 lei fără TVA, din care:

  • valoare estimată Lot 1 – 750.081 lei fără TVA
  • valoare estimată Lot 2 – 463.979 lei fără TVA
  • valoare estimată Lot 3 – 469.794 lei fără TVA
  • valoare estimată Lot 4 – 312.782 lei fără TVA”

Beneficiarii programului de încurajare a consumului de fructe în școli la nivelul judeţului Iaşi – de 91.673 persoane – sunt preșcolarii din grădinițele de stat și particulare acreditate cu program normal de 4 ore și elevii din clasa pregătitoare și din clasele I-VIII din învățământul de stat, particular autorizat/acreditat și respectiv confesional, din județul Iași.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

SONDAJ DE OPINIE PENTRU DEZVOLTAREA PAȘCANIULUI

  Pășcănenii sunt invitați sa participe la un sondaj de...

INVITATIE LA FESTIVALUL FAMILIEI

Comunicat: INIMO – Dăruieşte şi schimbă cu adevărat viitorul...

Pascaniul deține doar 3,57% din puterea economica a județului

Pascaniul, al doilea municipiu din Iași deține doar 3,57%...

Farmaciile unde se găsesc pastilele de iodura de potasiu

Ministerului Sănătății a publicat lista farmaciilor unde persoanele cu...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow