1.6 C
Paşcani
luni, octombrie 25, 2021

Câte scaune auto se produc la Pașcani? Povestea antreprenorului Doina Cepalis

Cea mai mare firmă din Europa este la Pașcani

“Cea mai mare firmă din Europa de scaune auto pentru copii e afacerea unei românce” acesta este titlul unei televiziuni naționale ce a venit la Pașcani pentru a realiza un reportaj despre Te-rox Prod ce are un capital de 25 de milioane de euro și sute de angajați. Femeia din spatele afacerii este Doina Cepalis ce a povestit despre începuturile afacerii, planuri și povestea antreprenorului. – vezi materialul video in cadrul stirilor INFOBIT!

Cu siguranță ați auzit de Doina Cepalis, femeia din spatele imperiului ce fabrică scaune auto pentru copii, în toată lumea. În ultimii ani a reușit să obțină numeroase premii pentru ceea ce este astăzi și să crească cifra de afaceri și să se extindă pentru o producție și mai mare pentru că sunt solicitări de peste tot.

Compania produce peste 3.000 de modele de huse în fiecare an. Iar pentru realizarea lor sunt necesari peste 500 de km de material textil în fiecare lună.  În decursul anilor Te Rox Prod a produs huse inclusiv pentru căile ferate franceze şi centuri pentru domeniul militar, dar şi pentru parapantă şi escaladă.

De la producătorul din Paşcani pleacă cel puţin 365 de tiruri în fiecare an. Se produc aici peste 16 mii de huse pentru scaunele auto pentru copii în fiecare zi, comandate din peste 50 de ţări. Vorbim de Germania, Franţa sau chiar Brazilia şi China.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Micii bucătari și actori de la grădiniță!

Micii bucătari și actori de la grădiniță! Mici dar cu talent! Copiii alături de cadrele didactice ne...

Primăria caută pază pentru piețele agroalimentare

Primăria caută pază pentru piețele agroalimentare Se caută servicii de pază pentru cele două piețe din Pașcani...

Arestată pentru evaziune fiscală

Arestată pentru evaziune fiscală  Politistii din Hirlau au actionat pentru depistarea si clarificarii situatiei persoanelor urmarite. În cadrul...

ACŢIUNE ÎN TRAFIC LA PAŞCANI. Vezi ce amenzi s-au dat

ACŢIUNE ÎN TRAFIC LA PAŞCANI  La data de 15 martie a.c., în intervalul orar 15.00 – 19.00, poliţiştii...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI