-5.4 C
Paşcani
luni, ianuarie 30, 2023

Cătălin Amarandei din Târgu Frumos, printre finaliștii Chefi la Cuțite – VIDEO

Vis indeplinit! Catalin Amarandei din Targu Frumos este printre cei trei finalisti de la show-ul culinar, Chefi la cutite. Nominalizarea a fost facuta in editia de marti, 15 iunie, iar cand si-a auzit numele, concurentul a explodat de bucurie. El a fost primul anuntat.


Florin Dumitrescu, cheful care conduce echipa din care face parte tanarul de 28 de ani din Targu Frumos, l-a numit pe Catalin, motorul echipei.

Cătălin este bucătar de meserie. A profesat în țară, dar și în multe restaurante din străinătate și a venit la chefi la cuțite ca să câștige competiția. Este ambițios și muncitor și și-a încercat norocul în mai multe țări.

„Am lucrat în Marea Britanie la un restaurant cu specific franțuzesc, am primit un job ca sous chef la un hotel super mișto. Experiența e super faină, vedeai diferența de mentalitate dintre angajatorul străin și cel român. Nu se compară modul în care înveți gastronomie acolo cu cel de aici. Am realizat că asta vreau să fac, să gătesc, așa că am plecat în Dublin, într-un steakhouse. Am plecat la trei rozete, pe coasta Oceanului, am primit o ofertă. Am semnat apoi un contract cu o familie înstărită din Saint Tropez, să le gătesc. Munca pentru ei era solicitantă, am început în 2016 și lucrez și în prezent”, a dezvăluit Cătălin Amarandei.

El va lupta cu ceilalti doi concurenti in finala ce va fi difuzată miercuri seara, 16 iunie, la Antena 1.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow