More

  Cât teren este ocupat abuziv de firma unui consilier local. Marius Pintilie se incurca in minciuni

  Raportul Poliției Locale privind ocuparea abuzivă a unor terenuri din proprietatea publică sau privată a municipiului Pașcani, de unele persoane fizice sau juridice stârnește reacții, în continuare.

  Documentul a fost trimis municipalității la sfârșitul lunii septembrie 2019 cu recomandarea de a fi făcute plângeri penale împotriva celor în cauza. De asemenea proprietarii au fost somați să dărâme construcțiile făcute fără autorizații și să elibereze terenurile, dar până acum nu s-a schimbat nimic.
  În acest context, consilierul Marius Pintilie, patronul uneia dintre societățile în cauza, cel care a primit 5 amenzi de la Poliția Locală în acesta chestiune, a precizat în cadrul unei conferințe de presă că ar ocupa în momentul de față, fără documente legale, doar 20 de mp, pentru o magazie, cu știința sau acordul Consiliului Local.
  Declarația alesului local este contrazisă, cu acte, de un alt consilier, Sorin Olariu de la PMP. În cadrul emisiunii „Pulsul Zilei” el a arătat că la sfârșitul anului trecut, Marius Pintilie a înregistrat la Primărie trei cereri de închiriere pentru o suprafață totală de peste 62 mp.
  Până acum nu a fost trimis nici un răspuns dar funcționarii publici spun că terenurile nu pot fi închiriate sau concesionate dacă sunt ocupate deja. Nici în Consiliul Local nu au fost dicutate sau aprobate cererile, așa cum lasă să se înțeleagă patronul societății.
  Întrebat de reporterii BIT TV , consilierul Marius Pintilie a refuzat să clarifice acesta situație.
  Menționăm că raportul a fost înaintat consilierilor locali de BIT TV iar comisiile de specialitate au anunțat că se vor întruni în sedinta comună, pentru o analiză.

   

  loading...

  Ce părere ai?

  Related Articles

  S.P.C.E.P Pașcani are program de lucru și în week-end. Cetățenii pot vota și cu buletinele expirate dupa 1 martie 2020

  Informatii importante pentru alegatori in ceea ce priveste Serviciul Public Comunitar Local de Evidenta a Persoanelor din Pascani. Institutia publica a anuntat ca in...

  Patru infectări cu COVID 19, la Colegiul Național Mihail Sadoveanu Pașcani. Școala ar putea intra în scenariul roșu

  Dupa prima saptamana din noul an scolar, se inchide prima unitate de invatamant din municipiul Pascani. Este vorba despre Colegiul National Mihail Sadoveanu, unde...

  Reportaj despre Doina Cepalis, în campania “Alege țara de fapte”, difuzată de Observator – VIDEO

  Reportaj despre Doina Cepalis, în campania “Alege țara de fapte”, difuzată de Observator “ALEGE ȚARA DE FAPTE” – REPORTAJ DIN PAȘCANI Despre municipiul Pascani si oamenii...