More

  Câștigătorii Festivalului ”Curcubeul artelor” din Pașcani, la secțiunile de dans

  Array

  Duminică la Casa de Cultură ,,Mihail Sadoveanu” din Pașcani, iubitorii de dans au avut ocazia să asiste la doua parte a Festivalului ”Curcubeul artelor”, competiție desfășurată pentru cei aproape 150 de participanți, începând cu orele 10.00, pe mai multe secțiuni.

  Este vorba de a doua ediție a acestui festival organizat de Casa de Cultură ,,Mihail Sadoveanu” din Pașcani, anul acesta fiind adăugat un nou domeniu, dedicat altei laturi artistice, dansul. Astfel categoriile vizate în concurs au fost: dans tematic, popular, latino, de societate și street-dance, iar la competiție au participat atât elevi ai instituțiilor școlare, cât și cei care activează în diferite cluburi de profil.

  Cei mai mulți participanți au fost din Pașcani, dar s-au prezentat și trupe de dans din Lespezi sau Conțești, cât și o trupă din Iași. Toate cele 20 de formații au obținut locuri fruntașe, fiind acordate 10 premii I , 7 locuri II și 3 premii 3. Trofeul festivalului a fost obținut de trupa ”Iris”, formată din copii de la Școala Specială și elevi de la Liceul Teoretic ”Miron Costin” din Pașcani.

  La sfârșitul competiției toți participanții au fost felicitați și au primit diplome, urmând ca premierea să se facă într-un cadru festiv, pe data de 4 iulie, în cadrul manifestărilor organizate cu ocazia Zilelor Municipiului.

  Amintim că Festivalului pentru Copii și Tineret ,,Curcubeul Artelor” este organizat de instituția de cultură din Pașcani în colaborare cu Universitatea de Arte „George Enescu” din Iași, Instituțiile Educaționale din județul Iași și Primaria Municipiului Pașcani, fiind finanțată din Bugetul Local al Municipiului.

  Rezultatele pe larg pot fi consultate în tabel(foto):
  castigatori dans

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Accident din cauza vitezei. Soferii au scapat cu viata

  Accident rutier in apropiere de podul peste calea ferata, la iesirea din Pascani. `In cursul zilei de sambata 23 ianaurie, in jurul orei 11...

  România s-a născut la Iași: 162 de ani de identitate și unitate națională în capitala istorică a României

  Acum 162 de ani, printr-una dintre cele mai mari inițiative de conștiință și putere națională, România se năștea la Iași, după secole de sacrificii...

  „Mortul viu” de la Iaşi rămâne mort din punct de vedere oficial. Dovada că e mai greu să învii decât să mori

  ”Mortul viu” aşteaptă decizia oficială a autorităţilor pentru a i se anula certificatul de deces şi a-şi continua viaţa în mod normal. Gabriel Luca, ieşeanul...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI