More

  Câștigătorii Festivalului ”Curcubeul artelor” din Pașcani, la secțiunile de dans

  Array

  Duminică la Casa de Cultură ,,Mihail Sadoveanu” din Pașcani, iubitorii de dans au avut ocazia să asiste la doua parte a Festivalului ”Curcubeul artelor”, competiție desfășurată pentru cei aproape 150 de participanți, începând cu orele 10.00, pe mai multe secțiuni.

  Este vorba de a doua ediție a acestui festival organizat de Casa de Cultură ,,Mihail Sadoveanu” din Pașcani, anul acesta fiind adăugat un nou domeniu, dedicat altei laturi artistice, dansul. Astfel categoriile vizate în concurs au fost: dans tematic, popular, latino, de societate și street-dance, iar la competiție au participat atât elevi ai instituțiilor școlare, cât și cei care activează în diferite cluburi de profil.

  Cei mai mulți participanți au fost din Pașcani, dar s-au prezentat și trupe de dans din Lespezi sau Conțești, cât și o trupă din Iași. Toate cele 20 de formații au obținut locuri fruntașe, fiind acordate 10 premii I , 7 locuri II și 3 premii 3. Trofeul festivalului a fost obținut de trupa ”Iris”, formată din copii de la Școala Specială și elevi de la Liceul Teoretic ”Miron Costin” din Pașcani.

  La sfârșitul competiției toți participanții au fost felicitați și au primit diplome, urmând ca premierea să se facă într-un cadru festiv, pe data de 4 iulie, în cadrul manifestărilor organizate cu ocazia Zilelor Municipiului.

  Amintim că Festivalului pentru Copii și Tineret ,,Curcubeul Artelor” este organizat de instituția de cultură din Pașcani în colaborare cu Universitatea de Arte „George Enescu” din Iași, Instituțiile Educaționale din județul Iași și Primaria Municipiului Pașcani, fiind finanțată din Bugetul Local al Municipiului.

  Rezultatele pe larg pot fi consultate în tabel(foto):
  castigatori dans

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Compania lui Elon Musk va realiza modulul lunar pe care NASA îl va folosi să repună un om pe Lună în 2024

  NASA a ales compania lui Elon Musk, SpaceX, pentru realizarea modulului lunar cu ajutorul căruia agenţia spaţială americană intenţionează să repună un om pe Lună în acest deceniu, începând cu anul 2024, în cadrul programului Artemis. //

  Ministrul Educației: După ce se va încheia pandemia vom continua cu predarea online unde e potrivit. Se va include în contractul școlar

  Ministrul Educației: După ce se va încheia pandemia vom continua cu predarea online unde e potrivit. Se va include în contractul școlar. //

  Evenimentele culturale cu public ar putea începe de la 1 iunie

  Evenimentele culturale cu public ar putea începe de la 1 iunie. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet