22.1 C
Paşcani
miercuri, august 17, 2022
Array

Câștigătorii Cupei „Moș Crăciun” la fotbal – ediția 2016

Câștigătorii Cupei „Moș Crăciun” la fotbal – ediția 2016

Cei mai buni la fotbal sunt elevii de la “Miron Costin” și “Iordache Cantacuzino” din Pașcani. Clasamentul s-a stabilit în urma unei competiției dedicate fotbalului școlar organizată de Clubul Sportiv Muncipal Pașcani. Premiile au constat în cupe, dulciuri și tricouri personalizate.

Materialul video în cadrul știrilor INFOBIT.

Fotbaliști de la mai multe școli din județul Iași au spus “prezent” la cea mai recentă ediție a Cupei “Moș Crăciun” la fotbal. După aproape o zi de jucat fotbal, au fost aleși și câștigători la numărul de goluri, fiind declarate cele mai bune echipe elevii de la școlile “Miron Costin” și „Ioradache Cantacuznio”alături de CSM Pașcani la grupa celor născuți în 2006.

Dat fiind că s-au remarcat în timpul jocului mai mulți fotbaliști, au fost înmânate trofee și lor. Este vorba despre Cristi Măncuță și Eduard Crețu, la categorii diferite de vârstă. De asemenea, doi portari au primit titlurile de cei mai buni în acestă competiție. Este vorba despre George Ursache și Sebastian Grigoraș. Și antrenorii echipelor câștigătoare au fost premiați. Este vorba despre profesorii Mihai Bănilă – “Miron Costin” și Ionuț Mocănița – „Iorache Cantacuznio”.

La evenimementul ce a avut loc duminică, 11 decembrie, s-au înscris echipe din Pașcani dar și din zonele apropiate orașului. De exemplu Hărmănești, Topile, Lunca. Ca de fiecare dată, au fost dăruite și dulciuri pentru fiecare echipă participantă. Cupa „Moș Crăciun” se află la cea de-a cincea ediție iar participarea este din ce în ce mai numeroasă de la an la an.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow