2.7 C
Paşcani
vineri, decembrie 1, 2023

Casieria Hârlău, închisă în perioada 27-31 ianuarie 2020

ApaVital aduce la cunoștința utilizatorilor săi că, în perioada 27-31 ianuarie 2020 (inclusiv), casieria din Hârlău, strada Petru Rareș nr. 5, bloc 4, scara B, parter, este închisă.

Alternativele de plată pentru perioada în care casieria va fi nefuncțională sunt însă multiple și la îndemâna tuturor utilizatorilor noștri: facturile pentru serviciile de apă și de canalizare se pot achita la Raiffeisen Bank sau la unitățile unde se pot efectua plăți Pay Point sau Pay Zone, comod și în siguranță. De asemenea, se pot efectua plăți online prin portalul www.apavital.ro, prin internet banking sau în numerar, la sediile altor instituții bancare.

În situația în care plata facturii pentru serviciile de apă și canalizare se face prin virament bancar, data plății este aceea la care contul creditorului a fost alimentat cu suma de bani care a făcut obiectul plății.

După perioada mai sus menționată casieria din Hârlău își va reîncepe activitatea după programul normal de funcționare, luni – joi: 07.00 – 15.30 și vineri 07.00 – 13.00.

Pentru mai multe detalii, puteți accesa site-ul nostru www.apavital.ro, la secțiunea Clienți – Întrebări frecvente, sau ne puteți contacta la numărul de telefon 0232.969.

APAVITAL IASI

Alte articole