18.9 C
Paşcani
duminică, iunie 4, 2023
Array

Casieria Hârlău este închisă

Casieria Hârlău este închisă în perioada 6-19 septembrie 2017

ApaVital aduce la cunoștința utilizatorilor din orașul Hârlău că, în perioada 6-19 septembrie 2017, casieria din localitate, situată în strada Petru Rareș nr. 5, va fi închisă.

Alternativele de plată pentru perioada în care casieria din Hârlău va fi nefuncțională sunt însă multiple și la îndemâna tuturor utilizatorilor noștri: facturile pentru serviciile de apă și de canalizare se pot achita la Raiffeisen Bank sau la unitățile unde se pot efectua plăți Pay Point, comod şi în siguranţă. De asemenea, se pot efectua plăți online prin portalul www.apavital.ro, prin internet banking sau în numerar, la sediile altor instituții bancare. În situaţia în care plata facturii pentru serviciile de apă şi canalizare se face prin virament bancar, data plăţii este aceea la care contul creditorului a fost alimentat cu suma de bani care a făcut obiectul plăţii.

După încheierea perioadei menționate, casieria din orașul Hârlău își va reîncepe activitatea după programul normal de funcţionare: de luni până joi, între orele 7.00-15.30 iar vineri, între orele 7.00-13.00.

Pentru mai multe detalii, puteţi accesa Clienţi – Întrebări frecvente de pe site-ul ApaVital, sau ne puteţi contacta la numărul de telefon 0232.969.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow