-5.2 C
Paşcani
luni, februarie 6, 2023

Casieria ApaVital din Hârlău, închisă până de 20 august

Casieria ApaVital din Hârlău este închisă pentru două săptămâni. Astfel, în perioada 9 – 20 august, locuitorii din oraș trebuie să știe că, în loc să vină la locația de pe strada Petru Rareș nr. 5, bloc 4, scara B, au puse la dispoziție și alte modalități de plată.

Facturile pentru serviciile de apă și de canalizare se pot achita la Raiffeisen Bank sau la unitățile unde se pot efectua plăți Pay Point, Pay Zone, WESTACO, Self Pay sau Mobile Distribution, la sucursalele CEC Bank, în locațiile CREDITCOOP din județul Iași, comod și în siguranță. De asemenea, se pot efectua plăți online prin portalul www.apavital.ro, prin internet banking sau în numerar, la sediile altor instituții bancare. Plățile se pot efectua și prin intermediul aplicațiilor ApaVital Iași, PAGO și Un-doi Centru de plăți, disponibile în Google Play Store”, se arată în comunicatul societății ieșene ApaVital.

Precizăm că activitatea în cadrul casieriei va fi reluată începând cu data de 20 august, după programul normal de funcționare, de luni pînă vineri, în intervalul orar 07.00 – 15.30.

Cei care sunt interesați să afle mai multe informații pot accesa site-ul www.apavital.ro sau pot apela la numărul de telefon 0232.969.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow