11.2 C
Paşcani
miercuri, octombrie 20, 2021
Array

Casieria Apa Vital din Hârlău, închisă

Casieria Apa Vital din Hârlău, închisă

Casieria Apa Vital din Hârlău va fi închisă în până la începutul săptămânii viitoare. Aveți însă și alte alternative de plată la îndemâna tuturor utilizatorilor.

ApaVital aduce la cunoștința utilizatorilor din orașul Hârlău că, în perioada 4-10 aprilie 2017, casieria din localitatea Hârlău, strada Petru Rareș nr. 5, va fi închisă.

“Alternativele de plată pentru perioada în care casieria din Hârlău va fi nefuncțională sunt însă multiple și la îndemâna tuturor utilizatorilor noștri: facturile pentru serviciile de apă și de canalizare se pot achita la Raiffeisen Bank sau la unitățile unde se pot efectua plăți Pay Point, comod şi în siguranţă. De asemenea, se pot efectua plăți online prin portalul www.apavital.ro, prin internet banking sau în numerar, la sediile altor instituții bancare. În situaţia în care plata facturii pentru serviciile de apă şi canalizare se face prin virament bancar, data plăţii este aceea la care contul creditorului a fost alimentat cu suma de bani care a făcut obiectul plăţii.” au precizat reprezentanții operatorului județean de apă, în cadrul unui comunicat de presă transmis pe adresa redacției noastre.

După încheirea perioadei menționate, casieria din orașul Hârlău își va reîncepe activitatea după programul normal de funcţionare: de luni până joi, între orele 7.00-15.30 iar vineri, între orele 7.00-13.00.

Pentru mai multe detalii, puteţi accesa Clienţi – Întrebări frecvente de pe site-ul ApaVital, sau la numărul de telefon 0232.969.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Noi restricții în Pașcani în perioada 21 octombrie – 3 noiembrie. Vezi hotărârea dată de CJSU

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Iasi a emis hotararea prin care se impun noi restrictii in...

Toți elevii intră în vacanță pentru două săptămâni, începând de luni

Elevii vor intra în vacanță pentru două săptămâni, a anunțat, miercuri, președintele Klaus Iohannis. Astfel, toate școlile...

Deputatul PNL Sorin Năcuță: “Soluția Guvernului PNL pentru scăderea facturilor la electricitate și gaze: compensare, plafonare, amânare la plată”

Propunerea legislativă care are ca scop compensarea, plafonarea și amânarea la plată a facturilor va fi votată...

Focar de coronavirus la Liceul Special Moldova Târgu Frumos 

Focar de coronavirus la Liceul Special Moldova din orasul Târgu Frumos. Directia de Sanatate Publica Iasi a...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI