26.5 C
Paşcani
sâmbătă, iulie 24, 2021
26.5 C
Paşcani
sâmbătă, iulie 24, 2021

Casele mobile vor fi mutate în curtea RAGCL

Ultimele știri

Cele două containere pentru locuinţă în situaţii de urgenţă,  achiziţionate anul trecut, de Primăria Paşcani, vor fi funcţionale până la sfârşitul acestui an.

Este o nouă promisiune a administratiei locale după ce timp de un an de zile nu au reuşit să le cupleze la reţeaua de electricitate.

De acesta data ele vor fi amplasate în curtea regiei de termoficare după ce iniţial au fost puse pe stadionul municipal. Viceprimarita Gabriela Nedelcu a precizat că în acest sens va fi propus spre aprobarea consilierilor un proiect de hotărâre, în şedinţa de la sfârşitul acestei luni.
Cele două locuinţe mobile pot fi folosite doar în situaţii de urgenţă.

Nu sunt locuite sociale ci doar pentru a fi folosite pe timp de noapte de cei care au rămas fără adăpost, timp de cel mult câteva nopţi. Adminsitratia locală spune că în perioada sezonului rece, persoanele fără adăpost pot fi cazate şi la cele dupa spitale sau internatele şcolilor în baza unor protocoale încheiate.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
câțiva nori
26.5 ° C
27.8 °
25.2 °
43 %
2.4kmh
21 %
sâm
26 °
Dum
27 °
lun
29 °
mar
32 °
mie
33 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI