23.5 C
Paşcani
duminică, iulie 3, 2022
Array

Case și gospodării arse. Zeci de intervenții a pompierilor la început de an

Case și gospodării arse in primele zile din an.  Zeci de intervenții a pompierilor la început de an din cauza neatenției și a improvizațiilor. Conform unui comunicat de presă transmis pe adresa redacției noastre, pompierii au intervenit:

 • În data de 31.12.2015, ora 14.19, Secția de Pompieri Pașcani a intervenit în mun. Pașcani, str. Unirii nr.33, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească. S-a deteriorat o butelie. Cauza probabilă a incendiului a fost un aparat de gătit improvizat.
 • În data de 31.12.2015, ora 21.29, Secția de Pompieri Pașcani a intervenit în mun. Pașcani, sos. Neamțului nr.37, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit. Au ars 2 ml de grindă lemn. Cauza probabilă a incendiului a fost coșul de fum neprotejat termic față de materialele combustibile.
 • În data de 12.2015, ora 22.52, Secția de Pompieri Pașcani a intervenit în mun. Pașcani, str. Spătar Preda Buzescu nr.1, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit. Au ars 2 ml de grindă lemn. Cauza probabilă a incendiului a fost coșul de fum neprotejat termic față de materialele combustibile.
 • În data de 01.2016, ora 11:11, Secția de Pompieri Pașcani a intervenit în satul Topile, com. Valea Seacă, pentru stingerea unui incendiu de vegetație uscată pe un teren viran. Au ars aproximativ 300 kg deșeuri lemnoase și aprox. 700 kg plante furajere. Cauza probabilă a incendiului a fost focul deschis în spații deschise.
 • În data de 01.2016, ora 20.49, Stația de Pompieri Târgu Frumos a intervenit în satul Kogălniceni, com. Al. I. Cuza, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit. Au ars 2,5 ml grindă din lemn. Cauza probabilă a incendiului a fost coșul de fum neprotejat termic față de materialele combustibile.
 • În data de 01.2016, ora 00.22, Punctul de Lucru Hârlău a intervenit în satul Munteni, com. Belcești, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un depozit de furaje. Au ars aprox. o tonă coceni și 15 ml gard scândură. Cauza probabilă a incendiului a fost fumatul în locuri nepermise sau neamenajate corespunzător.
 • În data de 01.2016, ora 13.52, Statia de Pompieri Tg. Frumos a intervenit în comuna Cucuteni, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit. Au ars: mobilierul aferent dormitorului si bucătariei, aproximativ 800 kg textile diverse, 3 uşi şi 2 ferestre din lemn, astereala acoperişului pe o suprafaţă de aproximativ 20 mp. În urma incendiului, proprietara, în vârstă de 83 de ani, a fost găsită decedată în casă. Cauza probabilă a incendiului a fost jarul căzut din sistemele de încălzit.
 • În data de 01.2016, ora 23.51, Sectia de Pompieri Paşcani a intervenit în comuna Vînători, str. Principala, pentru stingerea unui incendiu la o casă de locuit. Au ars: mobilier divers, 4 usi şi 3 ferestre din lemn, 40 mp duşumele din scândură, aproximativ 200 kg textile diverse, tavanul pe o suprafata de 20 mp, acoperişul cu astereală din lemn pe suprafaţa de 120 mp, 30 mp pereţi din lemn, 5 mc lemn de construcţie si acte de proprietate si identitate. Cauza probabilă a incendiului a fost jarul căzut din sistemele de încălzit.
 • În data de 01.2016, ora 01.25, Secţia de Pompieri Paşcani a intervenit în comuna Sireţel, pentru stingerea unui incendiu la o casă de locuit. Au ars: aproximativ 6 mp de perete si 3 ml grindă de lemn. Cauza probabilă a incendiului a fost coşul de fum amplasat ori neprotejat termic faţă de materialele combustibile.
 • În data de 01.2016, ora 13.38, Secția de Pompieri Pașcani a intervenit în municipiul Pașcani, str. Gării, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism. Au ars toate materialele combustibile din compartimentul motor și habitaclu, autoturismul fiind distrus în proporție de 80%. Cauza probabilă a incendiului a fost un scurtcircuit electric.
 • În data de 01.2016, ora 15.26, Secția de Pompieri Pașcani a intervenit în localitatea Buda, comuna Lespezi, pentru stingerea unui incendiu la o casă de locuit. Au ars: 30 mp acoperiș construit din lemn. Cauza probabilă a incendiului a fost coşul de fum amplasat ori neprotejat termic faţă de materialele combustibile.
 • În data de 01.2016, ora 18.43, Secția de Pompieri Pașcani a intervenit în localitatea Feredeni, comuna Deleni, pentru stingerea unui incendiu la o casă de locuit. A ars un ml grindă din lemn din structura acoperișului. Cauza probabilă a incendiului a fost coșul de fum defect ori necurățat de funingine.
 • În data de 01.2016, ora 00.32, Punctul de lucru Hârlău a intervenit în comuna Deleni, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o magazie. Au ars: astereala din lemn a acoperișului pe o suprafață de aproximativ 40 mp, o tonă plante furajere aflate în podul magaziei, 4 ferestre, 3 uși din lemn, un pat din lemn și aproximativ 20 kg textile. Cauza probabilă a incendiului a fost focul deschis în spații închise.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow