4.7 C
Paşcani
sâmbătă, decembrie 10, 2022
Array

Casa de stat degeaba isi anunta programul pentru urmatoarele luni

Daca credeati ca odata cu incheierea perioadei concediilor la Casa de Cultura din Pascani vor fi reluate activitatile culturale demult abandonate, v-ati inselat amarnic. Directoarea institutiei a dat, astazi, un amplu interviu pentru a anunta ca s-a intors din concediu si ca institutia si-a reinceput activitatea. Nu pentru organizarea de spectacole artistice, de teatru sau film ci pentru a pierde , in continuare, timpul pe banii contribuabililor. Ea a anuntat ca activitatea Casei de Cultura se va baza, ca si pana acum, pe participarea elevilor si a profesorilor, institutia fiiind astfel transformata in cel de-al doilea ,,club al copiilor” din Pascani.

Astfel, in toamna acestui an ar urma sa fie organziate cursuri de germana si japoneza, expozitii de pictura si fotografie si un spectacol de teatru sustinut de artistii de la teatrul din Botosani.
Asta desi in programul de activitati, aprobat de Consiliul Local era trecut, in luna septembrie, un spectacol, Rapsodii de Toamna “ cu Tudor Gheorghe si alte activitati care nu vor mai avea loc, fara nici un fel de explicatie.

Directoarea institutiei mai sustine ca in vara acestui an au fost executate lucrari de curatenie generala si ca au fost realizate sau reconditionate o serie de costume de scena. De asemenea, spatiul in care a functionat casa de bilete urmeaza sa fie din nou inchiriat unei societati comerciale .

Mentionam ca in alte orase din judet, astfel de institutiii organizeaza, periodic, activitati culturale de interes public. De exemplu la Targu Frumos, o data la trei saptamani, are loc cate un spectacol de teatru cu artisti din Bacau, Botosani si Iasi si se cauta solutii pentru redeschiderea cinematografelor.

Orizont.info

Alte articole

Ședință pentru amenajarea unei piste pentru biciclete în Hârlău

Ședință extraordinară vineri, 9 decembrie, în Hârlău. Aleșii locali...

Tradiții mironiste de Crăciun

C.P. Două evenimente care anunță sosirea Crăciunului sunt în...

Spectacol umanitar la Mogoșești-Siret, pe 16 decembrie

Spectacol umanitar la Mogoșești-Siret, pe 16 decembrie, de la...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow