15.9 C
Paşcani
vineri, iunie 2, 2023
Array

Casa de Cultura SRL. Directoarea institutiei a eliminat Consiliul Consultativ. Nu ii pasa de Consiliul Local

Casa Municipala de Cultura nu mai are Consiliu Consultativ. Nici macar pe hartie asa cum era de cativa ani de zile, din cauza directoarei institutiei, Marioara Preutu. In sedinta ordinara a Consiliului Local, care a avut loc sambata 29 septembrie de la ora 09.00, au fost supuse dezbaterii organigrama si statul de functii ale institutiei, documente care trebuiau aprobate la inceputul anului.

Alesii locali au sesizat ca in noua organigrama nu apare si Consiliul Consultativ, structura formata din 7 membri, a caror avize sunt obligatorii si consultative pentru toate deciziile conducerii institutiei. Mai mult directoarea Marioara Preutu a lipsit de la sedinta desi prezenta ei era obligatorie in momentul dezbaterii proiectului, situatie sesizata si de consilieri.

Mentionam ca din Consiliul Consultativ al Casei de Clutura fac parte si cateva personalitati locale printre care scriitorul Leonard Gavriliu, sculptorul Ilie Bostan si profesoara Monica Costea. Desi acesta structura trebuie sa se intruneasca periodic sau ori de cate ori este nevoie, majoritatea deciziilor au fost asumate doar de directoarea institutiei. Mai mult, componenta Consiliului Consultativ trebuie actualizata avand in vedere ca o parte dintre reprezentantii legislativului local nu mai sunt consilieri iar altii nu mai sunt in Pascani.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow