More

  Casa de Cultură Paşcani: Teatru şi concert, în următoarele zile

  Array

  „Luna culturii” la Paşcani continuă. Reprezentanţii instituţiei de cultură „Mihail Sadoveanu” asteaptă cât mai multe persoane la evenimentele culturale şi artistice programate pentru săptămâna viitoare. Este vorba despre spectacolul de teatru „Bani din cer” şi concertul „Sunetul muzicii”.

  teatru

  12 noiembrie, începând cu ora 18.30, în sala de spectacole a Casei Municipale de Cultură Paşcani va avea loc o reprezentanție a actorilor de la Teatru „Mihai Eminescu” din Botoşani. Este vorba despre piesa de teatru „Bani din cer” a lui Ray Cooney. Intrarea se face pe baza de invitaţie. Ele se găsesc la reprezentantul instituţiei, Samir Marcu.

  Câteva zile mai târziu, pe 17 noiembrie, în aceeaşi locaţie, începând de la ora 18.00 va avea loc concertul artistic „Sunetul muzicii” susţinut de Mirel Manea Orchestra. Preţul biletului este de 10 lei.

  Amintim pe 9 noiembrie, de la ora 17.00 va avea loc simpozionul „Tehnica portretului în romanul sadovenian”, unde va vorbi profesorul Elvira Sorohan, ca şi invitat special.
  Lista activităţilor organizate de reprezentanţii Casei de Cultură Paşcani continuă cu un workshop de fotografie, în ziua de 20 noiembrie şi cu un concurs din opera sadoveniană, pe 27, conform programului instituției de cultură.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  3 aspecte de luat in considerare pentru a mentine ordine si curatenie in bucatarie

  Bucataria este unul dintre cele mai populate incaperi din locuinta ta. In acelasi timp, este spatiul care are parte de cea mai intensa activitate,...

  Semne bune anul are pentru Clubul K1 Vikings GYM Pașcani. 7 medalii obținute la o competiție națională

  Prima competitie de profil din acest an a adus sapte medalii pentru Clubul  K1 Vikings GYM din municipiul Pașcani. Sportivii au obtinut patru medalii...

  Activități e-learning cu parteneri din România și Polonia la Liceul Teoretic Miron Costin Pașcani

  C.P. Un parteneriat inedit a debutat zilele acestea la Liceul Teoretic „Miron Costin” Pașcani,  reunind  online elevi din Polonia, de la Școala Szkoła Języków...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI