30 C
Paşcani
vineri, iunie 25, 2021
30 C
Paşcani
vineri, iunie 25, 2021
Array

Casa de Cultură Paşcani – Magic Christmas Concert – Mirel Manea şi Orchestra, Vlad Miriţă, Viorica Macovei – VIDEO

fashiondays.ro
horacredit.ro/
elefant.ro
creditfix.ro
credius.ro
oferta.oceancredit.ro
vivacredit.ro
creditprime.ro
elefant.ro

Ultimele știri

Sală plină la spectacolul de Crăciun organizat de Casa de Cultură „Mihail Sadovenu” din Paşcani. Artişii Mirel Manea, Viorica Macovei şi Vlad Miriţă împreună cu Orchestra Symphonic Pop au încântat pe cei prezenţi cu zeci de piese muzicale. Ei au fost răsplătiţi după fiecare interpretare cu aplauze.

concert mirel manea

Magic Christmas s-a numit spectacolul ce a avut loc aseară pe scena Casei de Cultură „Mihail Sadovenu” din Paşcani. Şi chiar aşa a fost. Au spus-o pascănenii care au fost prezenţi la eveniment.

Fiecare artist care a urcat pe scenă a avut câte ceva de spus. Trompetistul botoşănean, deşi a venit de nenumărate ori în oraş pentru a susţine spectacole, a fost emoţionat şi a spus că muzica este Înălţare şi Orchestra pe care o conduce este Altarul.

Spectacolul a fost o abordare diferită în care s-a cântat de la colinde populare româneşti, la colinde internaţionale, la coveruri după compozitori şi intepreti celebri cum sunt Johann Strauss, Pavarotti, Frank Sinatra, John Lennon, Elvis Presley.

MAGIC CHRISTMAS CONCERT - Vlad Mirita, Viorica Mcovei, Mirel Manea

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
nori împrăștiați
30 ° C
30.4 °
29.9 °
51 %
2.7kmh
37 %
vin
30 °
sâm
28 °
Dum
25 °
lun
26 °
mar
28 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI